Stora Skärgårdsbordet

Missa inte vårt omtyckta skärgårdsbord med massor av olika svenska och åländska delikatesser så som gräddlax, svartbröd, sikrom, Musko korv, lax med hollandaisesås, BBQ revbensspjäll, kalvrostbiff och mycket mer. Grunden i matlagningen utgörs av klassiska rätter med inslag av nya smaker och kombinationer. Gott och vällagat av säsongens råvaror i en välkomnande miljö där du som gäst är viktigast.

Prisvärda dagskryssningar till Åland

Njut av en dag till havs med god mat, nöje och shopping till glada sjöpriser. Våra anslutningsbussar tar dig bekvämt till båten och du är hemma igen till kvällen. Buss + båt t/r från 60:–

Massor med underhållning

Stämningen är på topp ombord på M/S Eckerö alla dagar! Våra kryssningsvärdar, gästartister och liveband bjuder på musik, dans, frågesporter och mycket mer. Ta en titt i vår nöjeskalender och se vad som händer när du ska resa.

Glada priser i taxfreebutiken

Populära dofter, accessoarer, drycker och godis hittar du i vår välsorterade taxfreebutik. Missa inte våra specialpris erbjudande på utvalda produkter!

After Work fredag

Ta med kompisarna eller kollegorna på After Work kryssning och avsluta veckan på bästa sätt! After Work kryssning inkl. hamburgertallrik,…

ECKERÖ LINJENS MATFILOSOFI

Att skapa goda matupplevelser för våra gäster är ett ständigt pågående arbete som omfattar allt från val av råvaror till trivseln i fartygets restauranger.

Måltiden ska bli en positiv helhetsupplevelse att ta med från resan som ett gott minne. Köksmästare Joakim ”Jocke” Nordberg hälsar dig varmt välkommen in i matens värld på M/S Eckerö.

Hotellweekend, kulinariska äventyr, fiske, stugsemester...

Upplev lite mer av Åland med våra bekväma resepaket!

Till Åland

Lillsemester i Mariehamn

Bo bekvämt och se Mariehamn från dess bästa sida i vintertid. Boka en härlig lillsemester med resa, boende och en 3-rätters middag från 725:-/person.

GRUPPRESOR

Boka en spännande gruppresa till Åland!

Ta med föreningen, kollegorna eller vännerna och upplev Åland och dess skärgård under en längre resa som sträcker sig flera dagar.

Stuga, hotell eller gästhem?

Stanna lite längre! På Åland finns bra hotell och gästhem och inte minst ett brett urval av stugor för olika smaker och plånböcker. Hur vill du bo?