M/S Eckerö After Dock

Vi ser fram emot att träffa dig igen! Nu har vi ännu mera nöje – vi kör igång "Måndagsklubben" med massor av skoj, gratisbingo med fina vinster, vistrubadur och dans.
Buss + båt t/r webbpris 70:-/person

Nu är vi tillbaka i trafik efter dockningen och vi ser fram emot att se dig ombord igen. Förutom att hon nu är fin och fräsch efter att ha besökt fartygs-spa så kör vi också igång med mera nöje. Vi inleder veckan med "Måndagsklubben" där våra kryssningsvärdar spelar livemusik som bjuder in till dans. Vi har vistrubadurer och dessutom kör vi igång med vår gratis bingo med fina vinster. Veckan fortsätter med tematisdag och musik, quiz, frågesporter, partyband och mycket mer. Läs mer om detta i vår nöjeskalender och se vem som underhåller när just du ska åka.

Passa också på att äta något gott i fartygets restauranger. Njut av det stora skärgårdsbordet i bufférestaurang Bornholm med delikatesser som gräddlax, Eckerös egen gubbröra, räkor, röror, korv från Musko Rökeri, sallader, lax med hollandaisesås, flankstek, BBQ revbensspjäll eller något annat.
I à la carte restaurangen kan du välja något gott från à la cartemenyn eller varför inte välja "Veckans meny" som kockarna tipsar om. Valen är många, så välkommen ombord på en god och glad kryssning!

Buffé Bornholm

I vår fräscha bufférestaurang står det populära skärgårdsbordet uppdukat med tema efter säsong och det mesta tillagat från grunden av våra härliga kockar.

Webbpris skärgårdsbord 245:-/person
Läs mer

Nöje och artister

Eckerö Linjens nöjespåse innehåller allt från pianister och trubadurer till musikquiz och liveband. Klicka här och se vad som händer när just du skall åka!

Läs mer

Taxfree

Populära dofter, smycken, kosmetika, väskor, drycker och massor med godis hittar du i vår välsorterade taxfreebutik. Missa inte våra specialpris erbjudanden på utvalda produkter!

Läs mer