• img mseckero kuling aw
  • Img bistron awburgare (1)
  • img eckero noje

After Work med fredagsburgare

Avsluta veckan på bästa sätt och åk på fredagskryssning med M/S Eckerö. I priset ingår resa, hamburgare på högrev, dryck och nöje.
Pris 245:– /person

Kryssa med M/S Eckerö på fredag! På After Work-menyn står båtens egen hamburgare på högrev med bacon och ost, coleslaw och klyftpotatis, en öl eller ett glas vin och en drinkkupong. Efter maten kan du dansa vidare till Klubb Kuling och lyssna på live-musik av våra glada kryssningsvärdar.

M/S Eckerö avgår kl. 15.00 från Grisslehamn och du är åter kl. 19.30 i hamnen. Du tar dig enkelt till och från hamnen med någon av våra anslutningsbussar.

Pris 245:–/person

I priset ingår: anslutningsbuss t/r, båtresa Grisslehamn–Eckerö t/r, hamburgare på högrev (alt. vegetarisk hamburgare) med tillbehör inkl. en starköl eller ett glas vin, samt en drinkkupong (4 cl). Menyn serveras på 15.00-avgången i Bistro Byholma.

After Work för grupper
Är ni 10 personer eller fler? Boka vårt After Work-paket för grupper för endast 225:–/person. Boka per telefon 0175-258 00/tryck 3.

Erbjudandet gäller varje fredag med start den 8 oktober och bokas per telefon senast kl. 19.00 dagen före avresa.

img illustreradbuss vit

Stockholm/ Norrtälje

Cityterminalen, Danderyd busstation, Roslags-Näsby, Arninge station, Brottby trafikplats, Campus Roslagen, Norrtälje busstation,…

Webbpris buss + båt t/r 120:– /person
Läs mer
img taxfree solveig

Taxfree

Dofter, smycken, väskor, drycker och massor med godis hittar du i vår taxfreebutik. Missa inte våra specialerbjudanden på utvalda…

Läs mer
img av-omtanke ny

Res tryggt och säkert med oss!

Vi vill att du skall kunna njuta av en trygg resa med oss och har vidtagit en mängd åtgärder för din och vår personals säkerhet.…

Läs mer