Barnens Eckerö med Spark Laser Arena

1 mars 2023 - 31 oktober 2023
Prisexempel 2858:–
/4 personer

I PAKETET INGÅR:

  • Person- och bilbiljett t/r med Eckerö Linjen
  • Dubbelrum med extrabädd på Nalles gästhem
  • Frukost
  • Entré till Spark Laser Arena (ett spel)

Spark Laser Arena vid Smart Park är en fristående attraktion som kan spelas i lag eller individuellt och varje spelare ska försöka få så många poäng som möjligt genom att träffa varandra med en laserstråle.

Utmana familjen, kompisarna eller kollegorna och samla poäng genom att vara så pricksäker som möjligt för att vinna! Varje spelare har en väst med IR-mottagare på sig och en IR-signalpistol. Banan är alltid samma men man kan välja mellan 20 olika spelformer. Ett spel tar 18 minuter.

Spark Laser Arena ligger på samma område som familjeparken Smart Park som bygger på pedagogiska, interaktiva och kreativa aktiviteter. Här kan du köra mini elbil, klappa djur, gräva med grävmaskin, leka vattenkrig i den stora borgen eller navigera minifärjor i den konstgjorda sjön. På området finns också en restaurang samt café.

Läs mer på smartpark.ax

Bo var du vill!
Runtom på Åland finns stugor, gästhem och hotell för alla smaker och plånböcker. Bekanta dig med boendealternativen och boka din resa till Åland med oss.

Höstlovstips! img mariebad (1)

Barnens Mariehamn med Mariebad

Ta med familjen till badhuset Mariebad i Mariehamn. Åk vattenrutchkana, testa strömkanalen och bara njut av att bada i det varma…

Prisexempel 3013:– /4 personer
Läs mer & boka
Specialpris på höstlovet! img hostlov tjejilov

Höstlovsmys på Hotell Pommern

Åk på en höstlovsresa till Åland och njut av den friska höstluften vid havet! Bo bekvämt i familjerum till rabatterat pris på…

Prisexempel 2419:– /4 personer
Läs mer & boka