Erbjudande: Dagskryssning med buffé

Vi bjuder på buss och båt t/r när du bokar buffé online. Njut av god mat, underhållningen och handla förmånligt i taxfreebutiken.
Buss + båt t/r + Vardagsbord 195:-/person

Vardagsbord – en godare vardag alla dagar!

Vardagsbord – vårt nya buffébord som serveras i Buffe Bornholm under tiden 2/1-29/2 2020 med rustika och lyxiga klassiska rätter som fiskgryta, Wallenbergare, picklad röding, Hasselbacks rödbeta och mjukglass att avrunda med. Passa på att testa det du också, och boka vårt fina erbjudande där vi bjuder på buss + båt t/r när du bokar Vardagsbord.

Erbjudande buss + båt t/r + Vardagsbord 195:–
(Ordinarie pris 325:–)

Erbjudandet gäller alla dagar under perioden 2/1-29/2 på 13.30-, 15.00 och 18.30-avgången. Erbjudandet måste förhandbokas på webben senast kl. 20.00 dagen före avresa.

Skärgårdsbord med havsutsikt

Passa på att njuta av vårt härliga skärgårdsbord som står dukat med sillar, sallader, kallskuret och många andra delikatesser från både Roslagen och Åland. Grunden i matlagningen utgörs av klassiska rätter med inslag av nya smaker som våra kockar lagar ombord på M/S Eckerö. Åker du på 10.00-avgången så serveras skärgårdsbordet på returresan kl. 12.30 (svensk tid).

Erbjudandet gäller mellan den 1/3-2/4 på 13.30-, 15.00 samt 18.30-avgången och måste förhandbokas på webben senast kl. 20.00 dagen före avresa.

Erbjudande buss + båt t/r + Skärgårdsbord 255:–
(Ordinarie pris 385:–)

Taxfree

Dofter, smycken, väskor, drycker och massor med godis hittar du i vår taxfreebutik. Missa inte våra specialerbjudanden på utvalda produkter!

Läs mer

Dagskryssning till Åland

Unna dig en dagskryssning med god mat, mycket underhållning och havsutsikt. Åk bekvämt med anslutningsbuss och du är hemma igen till kvällen.

Buss + båt t/r från 80:-/person
Läs mer

Nöje och artister

Vår nöjespåse innehåller allt från pianister och trubadurer till musikquiz och liveband. Se vad som händer när just du skall åka!

Läs mer

Vardagsbord

Vardagsbord – en godare vardag alla dagar! Ett nytt buffébord som serveras i Buffe Bornholm under tiden 2/1-29/2 2020 med rustika och lyxiga klassiska rätter som fiskgryta, Wallenbergare, picklad röding, Hasselbacks rödbeta och mjukglass att avrunda med.

Webbpris 195:-/person
Läs mer