Dagskryssning med buffé

Vi bjuder på buss + båt t/r vid bokning av skärgårdsbord. Erbjudandet 5BORD gäller dagskryssningar på 10.00 och 15.00-avgången t/r. Erbjudandet måste förhandsbokas och betalas senast kl. 20.00 dagen innan avresa.
Buss + båt t/r + skärgårdsbord 245:-/person

Passa på att njuta av vårt härliga skärgårdsbord som står dukat med sillar, sallader, kallskuret och många andra delikatesser från både Roslagen och Åland. Grunden i matlagningen utgörs av klassiska rätter med inslag av nya smaker som våra kockar lagar ombord på M/S Eckerö.
Åker du på 10.00-avgången så serveras skärgårdsbordet på returresan kl. 12.30 (svensk tid).

Erbjudandet gäller t.o.m. den 11/4 2019 och bör förhandbokas och betalas senast kl. 20.00 dagen före avresa.

Dagskryssning med påskbord
Mellan den 12/4 och 22/4 serveras påskbord i bufférestaurang Bornholm. Njut av sillar, sallader, räkor, röror samt fisk, kyckling och ett flertal lamm- och kötträtter. Själklart finns det också finsk memma på dessertbordet tillsammans med andra söta delikatesser.

Buss + båt t/r + påskbord 275:–

Erbjudandet gäller under perioden 12/4-22/4 (ej långfredag, påskafton, påskdagen eller annandag påsk).

Taxfree

Populära dofter, smycken, kosmetika, väskor, drycker och massor med godis hittar du i vår välsorterade taxfreebutik. Missa inte våra specialpris erbjudanden på utvalda produkter!

Läs mer

Nöje och artister

Eckerö Linjens nöjespåse innehåller allt från pianister och trubadurer till musikquiz och liveband. Klicka här och se vad som händer när just du skall åka!

Läs mer

Buffé Bornholm

I vår fräscha bufférestaurang står det populära skärgårdsbordet uppdukat med tema efter säsong och det mesta tillagat från grunden av våra härliga kockar.

Webbpris skärgårdsbord 245:-/person
Läs mer