Erbjudande: Dagskryssning med buffé

Vi bjuder på buss och båt t/r när du bokar julbord online. Njut av god mat, underhållningen och handla förmånligt i taxfreebutiken.
Buss + båt t/r + julbord från 330:-/person

God avgångar med julbord

Hela båten doftar jul, det är pynt i varje vrå och den friska havsvindarna får det att glittra i relingen. Kom och känn julstämningen tillsammans med oss!

Jul för vår besättning i köket på M/S Eckerö är synonym med ett dignande julbord! Kabyssen kan i det närmaste liknas med tomtarnas verkstad när alla traditionella julrätter skall tillagas. Julskinkor, köttbullar, lutfisk och prinskorvar samsas med sillar och kallskuret.

Erbjudande buss + båt t/r + julbord 330:–
(Ordinarie pris 450:–)

Erbjudandet gäller söndag till torsdag under perioden 23/11-23/12 på 13.30-, 15.00 och 18.30-avgången samt lördagar på 10.00-avgången (då julbord serveras istället för brunch). Erbjudandet måste förhandbokas på webben senast kl. 20.00 dagen före avresa.

Taxfree

Dofter, smycken, väskor, drycker och massor med godis hittar du i vår taxfreebutik. Missa inte våra specialerbjudanden på utvalda produkter!

Läs mer

Dagskryssning till Åland

Unna dig en dagskryssning med god mat, mycket underhållning och havsutsikt. Åk bekvämt med anslutningsbuss och du är hemma igen till kvällen.

Buss + båt t/r från 70:-/person
Läs mer

Nöje och artister

Vår nöjespåse innehåller allt från pianister och trubadurer till musikquiz och liveband. Se vad som händer när just du skall åka!

Läs mer

Buffé Bornholm

I vår fräscha bufférestaurang står det populära skärgårdsbordet uppdukat med tema efter säsong och det mesta tillagat från grunden av våra härliga kockar.

Webbpris julbord 330:-/person
Läs mer

Stort julbord

Njut av det stora julbordet i restaurang Bornholm mellan den 22/11-23/12 2019. Vi dukar upp skinka, köttbullar, revbensspjäll, lutfisk, sill och massor av andra läckerheter. Avsluta med något gott från dessertbordet.

Webbpris 330:-/person
Läs mer

Festlig nyårsbuffé

Den 31 december dukar vi upp en stor och festlig nyårsbuffé med lyxig hummersallad, rökt hjortsteksrulle med färskost, laxmousse, gratinerad havskräfta, skaldjurswallenbergare, kalvfilé Oscar och mycket mer.

Pris 375:-/person
Läs mer