M/S Eckerö ställer in alla turer mellan 16 mars och 14 april. För aktuell trafikinformation och information angående Coronavirus.Läs mer här!
Erbjudande: Dagskryssning med buffé

Erbjudande: Dagskryssning med buffé

Vi bjuder på buss och båt t/r när du bokar buffé online. Njut av god mat, underhållningen och handla förmånligt i taxfreebutiken.
Buss + båt t/r + skärgårdsbord 255:– /person

Skärgårdsbord med havsutsikt

Passa på att njuta av vårt härliga skärgårdsbord som står dukat med sillar, sallader, kallskuret och många andra delikatesser från både Roslagen och Åland. Grunden i matlagningen utgörs av klassiska rätter med inslag av nya smaker som våra kockar lagar ombord på M/S Eckerö. Åker du på 10.00-avgången så serveras skärgårdsbordet på returresan kl. 12.30 (svensk tid).

Erbjudande buss + båt t/r + skärgårdsbord 255:–
(Ordinarie pris 385:–)

Erbjudandet gäller mellan den 15/3-31/5 på 13.30-, 15.00 samt 18.30-avgången och måste förhandbokas på webben senast kl. 20.00 dagen före avresa.

img perfume malle

Taxfree

Dofter, smycken, väskor, drycker och massor med godis hittar du i vår taxfreebutik. Missa inte våra specialerbjudanden på utvalda…

Läs mer
img kryssningsvardar alla

Nöje och artister

Vår nöjespåse innehåller allt från pianister och trubadurer till musikquiz och liveband. Se vad som händer när just du skall åka!

Läs mer
img skargardsbord

Stora skärgårdsbordet

Missa inte vårt omtyckta skärgårdsbord med massor av svenska och åländska delikatesser som gräddlax, svartbröd, Musko korv, …

Webbpris 255:– /person
Läs mer