M/S Eckerö trafikerar enligt ordinarie tidtabell och fr.o.m. den 18/6 startar vi upp vår anslutningsbusstrafik igen. För aktuell information gällande resande under pandemin,klicka här!
img eckero arskort

Eckerö Linjen presentkort och årskort

Eckerö Linjens årskort lönar sig för dig som reser ofta! Vi har årskort för personbiljett + buss samt bil + personbiljetter. Med ett årskort reser du fritt så mycket du vill och det är förmånligare för dig som reser ofta. Hos oss kan du också köpa presentkort i olika valörer.
Årskort bil + alla passagerare 1.302:– 

Uppskattad gåva!

Ett årskort på Eckerö Linjen eller ett presentkort – det är gåva som uppskattas!

VÅRA PRESENTKORT
Våra presentkort på SEK 500 eller SEK 100 är ett uppskattat alternativ som gåva. De kan användas ombord på M/S Eckerö eller vid köp av resor hos Eckerö Linjen.

VÅRA ÅRSKORT
Välj det årskortet som passar dig bäst och res så ofta du vill med Eckerö Linjen.
Nyhet! för år 2020 är att årskortet för bil också innefattar alla passagerare i bilen (max 9 personer). Så du tjänar in årskortet redan efter några resor!

Årskort 2020

- SEK EUR
Person (buss + båt, alla linjer) 798 76,00
Personbil + alla i bilen (max 9 personer) 1302 124,00

Har du årskort för bil får du dessutom 50 % rabatt på priset för bil med släpvagn. Du kan också nyttja ditt årskort för bil om du reser med cykel eller mc. Årskortet är giltigt i 13 månader från registreringsdatum. Årskortet är digitalt och registreras på ett personligt kundnummer (befintligt eller nytt) hos Eckerö Linjen i Mariehamn, Berghamn eller Grisslehamn.

img taxfree gerd kirsti

Taxfree

Dofter, smycken, väskor, drycker och massor med godis hittar du i vår taxfreebutik. Missa inte våra specialerbjudanden på utvalda…

Läs mer
img ruttkarta alandshav

Tidtabell och rutt

Vilken tid passar det dig att åka på en kryssning eller reguljärresa? Här kan du se M/S Eckerös tidtabell samt övrig info om rutt…

Läs mer
img mseckero carte

Ät gott ombord på M/S Eckerö

Att skapa goda matupplevelser omfattar allt från val av råvaror till trivseln i våra restauranger. Det kan våra kockar och de gör…

Ät gott på m/s eckerö