M/S Eckerö trafikerar enligt ordinarie tidtabell. För aktuell information gällande resande under pandemin,klicka här.
img pommern konferens

Konferenspaket på Hotell Pommern

  • Båtresa t/r
  • Anslutningsbuss t/r
  • Del i dubbelrum
  • Frukost
  • Konferensrum hel- eller halvdag
  • En måltid på hotellets restaurang Kvarter5
Konferenspaket 2 dagar 1.040:– /person
Ålandhotels hotell erbjuder suveräna möjligheter till en lyckad konferens, välutrustade konferensrum och högklassig service i centrum av Mariehamn.

Hotell Pommern i centrala Mariehamn har välkomnat gäster sedan slutet av 1960-talet och har genomgått omfattande om- och tillbyggnadsarbeten. Vi har rivit de äldsta delarna av hotellet och istället byggt nya hotellrum, en helt ny restaurang och vinbar, ett nytt receptionsområde med lounge samt nya möteslokaler.
Konferensrum (inkl. standardutrustning) halvdag eller heldag på hotell Pommern.

På hotell finns 3 olika konferensrum och i konferensrummen ingår alltid dataprojektor och/eller storbildstv, blädderblock, pennor, anteckningsblock, trådlöst internet och isvatten.

KANONERBJUDANDE! Bokar ni ett konferenspaket på Hotell Pommern med vistelse senast 30 april 2020 bjuder Hotell Pommern på konferensrummet samt specialpris på hotellrummen. I konferenspaketet ingår även en specialmeny i form av fyra av kökets utvalda smårätter.

Pamir (max 24 personer)
Parma (max 16 personer)
Styrelserum Plus (Max 8 personer)

I PRISET INGÅR:

Båtresa och anslutningsbuss t/r, del i dubbelrum inkl. frukost, konferensrum hel- eller halvdag samt en måltid på hotellets restaurang Kvarter5.