Lördag 19/9 öppnas gränsen åter för inresande från Sverige till Åland. Vi vill erbjuda dig en trygg och säker resa. Läs mer om våra säkerhetsåtgärder till följd av Covid-19,klicka här
Konst över dagen

Konst över dagen

Anslutningsbuss till Grisslehamn t/r
Båtresa med Eckerö Linjen t/r
Guide och entréavgifter
Kaffe och Ålandspannkaka
Skärgårdsbord

Pris från 810:– /person
Är du intresserad av konst men helst vill vara hemma till kvällen? Då är detta resan för dig. Vi besöker Önningebymuseet och en konstatelje över dagen och du är hemma igen till kvällen.

Önningebykolonin som åren 1886-1914 verkade kring den finländske landskapsmålaren Victor Westerholm lockade särskilt kvinnliga målare och är i europeiskt perspektiv unik genom det faktum att majoriteten av deltagare var kvinnor.

I Galleri Rita invid museet visas olika utställningar med nu verksamma konstnärer och konsthantverkare. Önningebymuseet arrangerar servering för grupper vid förhandsbeställning. Museet har en välsorterad museibutik. Passa också på att besöka hembygdsföreningens loppmarknad i bagarstugan på gården.

Reseprogram gruppresa

07.30/08.00 buss från Stockholm/Uppsala
10.00 båtresa Grisslehamn- Eckerö
13.00 ankomst Eckerö

Vi besöker Önningebymuseet

18.30 returresa med M/S Eckerö till Grisslehamn
19.30 ankomst Grisslehamn
ca. 21.30 ankomst Stockholm/Uppsala

Med reservation för ändringar.

I PRISET INGÅR:

Buss till Grisslehamn och på Åland, båtresa t/r med Eckerö Linjen, guidning och entré till Önningebymuséet, kaffe och Ålandspannkaka, skärgårdsbord på returen. Prisexemplet är beräknat med minst 30 personer.