Middagspaket på Eckerö Hotell

- Båtresa t/r med Eckerö Linjen - Del i dubbelrum - Frukost - 2-rätters middag
Prisexempel 1500:-/person
Boka det perfekta middagspaketet med ett avkopplande dygn där du bor bekvämt på hotellet och äter en välsmakande 2-rätters middag i hotellets restaurang.

I restaurangen serveras nyfångad fisk och goda biffar från grillen. Passa också på att testa husets egna flamberade Roquefortstek eller plankstek som tillagats av Ålands egen Elvis, Ronald Karlsson, köksmästare och tillika ägare av hotellet. Restaurangen har fullständiga rättigheter och här kan du också njuta av en fördrink i de bekväma fåtöljerna i barhörnan. Förutom middag serveras lunch, sallader och pizzor. Med andra ord finns det något för alla smaker.

Eckerö Hotell
Eckerö Hotell ligger naturskönt inbäddat i en lugn miljö längs med Käringsundsvägen, i Eckerö. I hotellet finns 40 dubbelrum, varav 9 är rymligare familjerum. Alla 40 rum är rökfria med parkettgolv och flera av rummen är också handikappvänliga. Alla rum har dusch, wc, hårtork, tv och telefon. Gratis Wi-Fi.

I PRISET INGÅR:

Person och bilbiljett t/r med Eckerö Linjen, del i dubbelrum på Eckerö Hotell inklusive frukost, 2-rätters middag från kvällens meny.