• img viltbord
  • img viltbord jocke
  • img viltbord vinka

Viltbordskryssning för grupper

Våra köksmästare och resten av besättningen i köket på M/S Eckerö hälsar dig välkommen ombord till vårt populära viltbord som serveras 23/9-17/11. För grupper har vi extra förmånliga vilda avgångar.
Buss + båt t/r + viltbord 400:– /person

Kryssa till Åland över dagen med personalen, föreningen eller samarbetspartners och njut av vårt populära viltbord.

Rätter som tjälknöl av älg, rökt vildsvin, rimmad lättrökt hjortryg, och vildand i jägarmästarsås samsas med havets läckerheter och kommer garanterat att bli en snackis runt bordet.

– Vi använder oss av närproducerade råvaror så långt det är möjligt och det mesta vi bjuder på är hemlagat, vilket går i linje med vår matfilosofi. Trattkantarellerna, eller höstkantareller som vi säger på Åland, köper vi från privatpersoner på Åland som har svampplockning som fritidsintresse, berättar Joakim Nordberg, köksmästare på Eckerö Linjen.

Efter att du njutit av viltbordet hinner du också ta en sväng i vår välfyllda taxfreebutik Magasin Märket. Här kan du fynda bland dofter, accessoarer, drycker och godis. I Klubb Kuling händer det också alltid något roligt. Luta dig tillbaka med din favoritdrink och lyssna på musiken. Kärnan i underhållningen är våra härliga kryssningsvärdar som håller igång hela veckan. I vårt nöjesprogram varvar vi även liveband med trubadurer under veckosluten.

"Vilda avgångar" för grupper

img vilda-avgångar-pristabell

Extra förmånligt på våra "vilda avgångar"
Våra prisvärda viltbordskryssningar gäller för grupper om minst 10 vuxna. I priset ingår buss + båt t/r samt viltbord. Erbjudandet gäller söndag-tordag på 12.30 (du kan åka med 10.00-avgången men äta på returen kl. 12.30), 15.00 och 17.30-avgången. Övriga avgångar enligt ordinarie prislista för grupper. Kontakta oss så berättar vi mer.

Priset gäller grupper på 10 personer eller fler. Är ni minst 30 vuxna har ni möjlighet att boka egen buss.

För prisinformation och bokning ring 0175-258 00/tryck 3 (Sverige) eller 018-28300 (Åland).

Alla tider anges i svensk tid.

img viltbord jocke

Stort viltbord

Höstens populära viltbord ombord på M/S Eckerö står uppdukat 23/9–17/11 2022. Njut av alla goda rätter som våra kockar skapat av…

Webbpris från 290:– /person
Läs mer
img kryssningsvardar alla

Mycket nöje ombord

Mycket nöje på Ålands hav! Partyband och vår kryssningsvärd underhåller med livemusik i Klubb Kuling.

Läs mer
img taxfree solveig

Taxfree

Dofter, smycken, väskor, drycker och massor med godis hittar du i vår taxfreebutik. Missa inte våra specialerbjudanden på utvalda…

Läs mer