M/S Eckerö trafikerar enligt ordinarie tidtabell. För aktuell information gällande resande under pandemin,klicka här

Höstlovserbjudande! Ta familjen till Åland

8 oktober 2021 - 6 november 2022
Prisexempel 2120:–
/4 personer

I PAKETET INGÅR:

  • Person- och bilbiljett t/r
  • Familjerum med extrabädd på Hotell Pommern, en natt
  • Frukost
  • Entré till Ålands sjöfartsmuseum

Skepp o’skoj – äntligen höstlov! Kom till Åland och njut av höstens granna färger, löv att hoppa i längs Esplanaden och massor av kul för de små och stora piraterna.

På höstlovet är det dags för vila men ändå ett ypperligt tillfälle att ha kul med familjen. Bo på Hotell Pommern i hjärtat av Mariehamn och spendera dagen på Ålands Sjöfartsmuseum – museet som är för alla åldrar. Här tillåts du klättra i master, lasta miniatyrfartyg, testa på att köra fartygssimulator, leka sjörövarfabbe i en livbåt och mycket mer. Varstans i museet kan du också skymta skeppsråttan Ruby som gömmer sig i små hål och skrymslen överallt i museet. På museet finns också en äkta piratflagga. Läs mer om museet här

Efter en skön dag med massor av intryck kan ni avnjuta en härlig måltid i hotellets restaurang Kvarter5, boka gärna bord på förhand. Efter en skön natts sömn i familjerum dukas det upp en stor frukostbuffé i hotellets restaurang.

Och du, resan börjar redan ombord på M/S Eckerö! Intill Kafé Käringsund finns ett litet lekrum med piratskepp samt ett balansrum med en liten klättervägg och andra roliga föremål.

Välkommen till Åland! Nu får du besöka Åland om du har något av följande intyg:

• vaccinationsintyg över komplett vaccinationsserie med 2 doser
• intyg som bekräftar att man genomgått covid-19 under de senaste 6 månaderna.

Har man inte något av dessa intyg måste man testa sig för Covid–19 vid inresa, se information här