M/S Eckerö trafikerar dagligen. För aktuella restriktioner gällande gränsöverskridning, samt våra säkerhetsåtgärder till följd av Covid-19,klicka här
Stort julbord

Stort julbord

Julen är mångas favorithögtid på året och då är det dags för vårt stora, klassiska julbord med alla svenska och åländska delikatesser. Sillar läggs in och smakas av, julskinkan tillagas i perfekt temperatur och alla rätter läggs upp på ett smakfullt sätt. Njut av vårt stora julbord som serveras mellan den 20 november och 19 december.
Webbpris 345:– /person

Av omtanke!
Vi är måna om att du som gäst ska kunna njuta av vårt julbord i Bufférestaurang Bornholm och därför har vi vidtagit en mängd åtgärder för att göra det tryggt och säkert även i buffén. Vi har minskat antalet sittplatser till mindre än 40 % av normal kapacitet. För att förebygga trängsel och minska risken för spridning av Covid-19 får man sitta max 8 personer vid samma bord. Är man ett sällskap på över 8 personer kommer gruppen att delas upp på flera bord. Vi öppnar buffén 10 minuter före avgång och släpper in ett mindre antal gäster i gången. Vi har handdesinficeringsmedel vid entrén och i början av varje buffélinje. Engångshandskar finns tillgängliga och ska användas då man tar mat från buffén. Bestick och servett dukas fram till borden. Vi har också skyddande plexiglas över buffén, distansmarkeringar i golvet och en luftigare möblering runt buffébordet för att möjliggöra ett mer distanserat flöde. Dessutom har vi bordsservering av drycker till julbordet.

Julen står runt hörnet och det är dags att boka in årets julbord. Många gånger är det en konst i sig att äta julbord – åtminstone för dig som vill hinna njuta av alla delikatesser innan mättnaden slår till.

Från åländsk julkorv till prinskorv från Roslagen
Några av de åländska delikatesser som tar plats på julbordet är julkorv, köttbullar och rullsylta från Dahlmans, inlagd strömming från Bergmans fisk och svartbröd från Kökar. Från Roslagen hittar du bland annat prinskorv från Roslagskött, laxmousse från Fogdölax, korv från Musko Rökeri, Bröderna Linussons julfläsk, rullsylta och skinka, gravad och varmrökt lax från Roslagsfisk.

Men det finns flera fördelar med en julbordskryssning – bortom alla delikatesser. Du får mycket på en och samma gång. En utlandsresa, ett stort julbord med havsutsikt och möjlighet att shoppa julklapparna ombord. Dessutom kan du åka över dagen och är hemma igen till kvällen – det är bekvämt.

Julbrunch på 10.00-avgången
Den vanliga brunchen har fått inslag av jul och på buffén hittar du bl.a. skinka och andra traditionella julrätter i mindre tappning. Den härliga julbrunchen i Buffé Bornholm på 10.00-turen dukas fram lördagar mellan den 20/11-19/12.

Priser

Webbpris julbrunch 220:–
Ordinarie pris 240:–
(webbpris 20,95 €, ordinarie pris 22,86 €)

Webbpris julbord 345:–
Ordinarie pris 365:–
(webbpris 32,86 €, ordinarie pris 34,76 €)
Barn 6-17 år äter för halva priset och 0-5 år äter för SEK 10/1 €.

Julbordet serveras dagligen t.o.m. den 6 december, därefter fredagar på 13.30 och 15.00-avgången samt lördagar på 13.30, 15.00 och 18.30-avgången t.o.m. den 19/12.

Måltider ombord kan bokas online (till webbpris) och per telefon (till ordinarie pris) fram till dagen innan avresa. Du kan också köpa din måltid till ordinarie pris ombord i mån av plats i restaurangen.

Julbord för grupper
Vi har extra fina priser för grupper om 10 personer eller flera. Är ni över 30 personer ingår egen buss i priset.

img av-omtanke ny

Res tryggt och säkert med oss!

Vi vill att du skall kunna njuta av en trygg resa med oss och har vidtagit en mängd åtgärder för din och vår personals säkerhet.…

Läs mer
img illustreradbuss vit

Bålsta/Sigtuna/Märsta Knivsta

Bålsta Talltorpsskolan, Sigtuna busstorget, Märsta Station, Knivsta centrum, Knivsta bussterminal AR/E4, Gunsta skolslinga, Länna…

Webbpris buss + båt t/r 80:– /person
Läs mer
img-pop-up-julbutik

Pop-up julklappsbutik

Fynda i vår 102 kvm stora Pop-up julklappsbutik till riktigt fina priser. Här hittar du skor, kläder, väskor och mycket annat.

Läs mer