M/S Eckerö ställer in alla turer mellan 16 mars och 14 april. För aktuell trafikinformation och information angående Coronavirus.Läs mer här!
Kafé Käringsund och Bistro Byholma

Kafé Käringsund och Bistro Byholma

I trivsamma Kafé Käringsund serveras husmanskost, salladsbord, kaffe, smörgåsar, bakverk och glass. Maten här baseras, liksom i våra övriga restaurangen på säsongens råvaror.

Personalen i kafeterian brinner också för matlagning precis som våra kockar, men kanske ännu mer för bakning. Passa på att avnjuta ett härligt mellanmål eller sen frukost med kaféets egen müsli eller få något gott till kaffet som är hembakat. På den varma menyn finns också alltid en veganrätt.

En trappa upp från Kafé Käringsund hittar du Bistro Byholma som sommartid serverar hamburgare och andra grillrätter. Under vinterhalvåret fungerar bistron som en pianobar på lördagar och som ett perfekt ställe att sitta ner och njuta av den vackra havsutsikten.

Eckerö Linjen kvalitetstämpel

Vi på Eckerö Linjen är väldigt måna om att servera god och vällagad mat.

För att kvalitetssäkra gör vi en undersökning som genomförs av Marknadskraft AB, ett branschanslutet undersökningsföretag. I vår gästnöjdhetsmätning har kafeterian fått nedanstående vitsord under januari 2020 med 239 respondenter. Skalan går från 1–6, där 6 är det högsta och 1 det lägsta vitsordet.

Var maten god och vällagad? 5,1
Bemötande från personalen? 5,5

Genom Marknadskrafts medverkan garanteras gästernas anonymitet och att undersökningen utförs på korrekt sätt.

Piratrummet Skepp o´skoj

I anslutning till Kafé Käringsund finns Piratrummet Skepp o´skoj med en spännande sjörövarvärld för både stora och små pirater. Mitt i lekrummet stoltserar ett sjörövarskepp med ratt, riktig kompass och rutschkana – en plats för fantasifulla lekar. Hela lekrummet består genomgående av motiv föreställande en sjörövarvärld målade av den åländske konstnären Jonas Wilén. Intill lekrummet finns också klätterrummet där barnen kan klättra och testa sina gränser men balans och skicklighet. Från cafeterian är det lätt att hålla ett öga på barnen i lekrummet medan du själv kopplar av med en god kopp kaffe eller äter.

Eckerö Linjens pyssel- och aktivitetshäfte
Behöver ni lite tidsfördriv för de minsta under båtresan? Då är vårt pyssel- och aktivitetshäfte något för er! Häftet kostar 20:– och finns att köpa ombord i taxfreebutiken samt i fartygets information.

img bornholm parvidfonster

Buffé Bornholm

I vår fräscha bufférestaurang står det populära skärgårdsbordet uppdukat med tema efter säsong och det mesta tillagat från…

Webbpris Skärgårdsbord 255:– /person
Läs mer
img rospiggen biff

Restaurang Rospiggen

Utsökta menyer med säsongens råvaror som grund och viner som noga valts ut för att lyfta varje rätt. Vår à la carterestaurang är…

Läs mer
img perfume malle

Taxfree

Dofter, smycken, väskor, drycker och massor med godis hittar du i vår taxfreebutik. Missa inte våra specialerbjudanden på utvalda…

Läs mer