Lördag 19/9 öppnas gränsen åter för inresande från Sverige till Åland. Vi vill erbjuda dig en trygg och säker resa. Läs mer om våra säkerhetsåtgärder till följd av Covid-19,klicka här
Kickoff på Åland

Kickoff på Åland

Båtresa t/r
Räkmacka och mineralvatten/lättöl
Övernattning
Frukost
Konferensavgift
2 x kaffe
1 x lunch
Buffébord

Pris från 1.575:– /person
Bo på Eckerö Hotell nära hamnen, strosa runt och utforska vad Eckerö har att erbjuda. Promenera till det gamla fiskeläget där delar av ”Vi på Saltkråkan” spelades in eller vandra vidare längs den vackra strandpromenaden som sträcker sig från Eckerö Linjens hamnterminal ända till Käringsundsbyn.

Kickoffen startar redan ombord på M/S Eckerö. Njut av en härlig överresa med underhållning eller varför inte boka ett konferensrum redan på utresan. Efter en avkopplande kväll på hotellet och en god natts sömn startar du morgonen med en härlig hotellfrukost och fortsätt dagen med konferens.

Passa också på att ta en paus nu och då och njut av den friska havsluften och vackra omgivningen. Har du tur kanske du får syn på en kronhjort, ett vildsvin eller en lama i vilthägnet som ligger strax över vägen från hotellet. Intill hotellet ligger också Eckerö Hallen där man kan anordna olika sportaktiviteter, här ligger också Vianor Curlingcenter. Ni kan också boka en spännande kajaktur i Ålands skärgård om vädret tillåter. Dagen avslutas med en avkopplande hemresa med M/S Eckerö och självklart vårt stora skärgårdsbord.

I PRISET INGÅR:

Buss- och båtbiljett t/r med Eckerö Linjen, räkmacka och mineralvatten/lättöl på utresa, en övernattning inklusive frukost, konferensavgift, 2 x kaffe, 1 x lunch, buffébord på returresan.