Trafikuppehåll 7/1–20/1 2022 p.g.a. dockning. M/S Eckerö trafikerar enligt ordinarie tidtabell igen fr.o.m. 21/1 2022.Läs mer
Som följd av rådande pandemiläge publicerar vi den 18/1 information om hur anslutningsbussarna kommer att trafikera. Våra anslutningsbussar är därför inte bokningsbara i dagsläget.Läs mer
img karingsund rc

Konferens i Eckerö

  • Båtresa t/r
  • Övernattning
  • Frukost
  • Konferensavgift
  • Kaffe med bröd
  • Middag
  • Lunch
Konferenspaket 2 dagar från 1444:– /person

Eckerö är Ålands västra utpost mot Sverige och det är hit du kommer med Eckerö Linjens fartyg. Eckerö har med sin vackra natur inspirerat och lockat fram kreativiteten och i kommunen verkar flera verksamma bildkonstnärer och konsthantverkare. Utställningsverksamheten är livlig med flera gallerier. Massor av sevärdheter och aktiviteter finns som kan berika konferenser eller andra typer av sammankomster. Här finns bland annat ett idylliskt fiskeläge, Post- och Tullhuset samt Ålands Jakt- och Fiskemuseum med vilthägn i närheten.

I Eckerö bor ni bekvämt i stuga eller på hotell – alltid nära service och sevärdheter!

Eckerö Hotell

Eckerö Hotell ligger naturskönt inbäddat bara några kilometer från färjläget. Bekvämt boende, god mat, specialsydda arrangemang, utflykter, underhållning och musik. Passar både för mindre grupper eller om ni vill boka hela hotellet för konferens eller kickoff. Priserna nedan gäller konferensgrupper om minst 10 personer.

2 dagars konferenspaket från 1769:-

I priset ingår: personbiljett t/r, del i dubbelrum inklusive frukost, tvårätters konferensmiddag, konferenslunch, kaffe med bröd vid två tillfällen och konferensavgift.

3 dagars konferenspaket från 3018:-

I priset ingår ytterligare en övernattning, en tvårätters middag och konferensavgift.

Käringsund Resort & Conference

Käringsund är det perfekta resmålet för konferenser, tillställningar och olika aktivitetsgrupper. Det finns runt 400 sovplatser, så även större grupper kan bo bekvämt på samma ställe. På området finns restaurang, minigolfbana, strandbastu och vildmarksbad, pool, trampbilar samt möjlighet till fiske med guide. Den största konferenslokalen kan möbleras för upp till 120 personer i biosittning.

2 dagars konferenspaket från 1444:-

I priset ingår: personbiljett t/r, boende i Bungalow, konferensavgift, kaffe med smörgås vid två tillfällen, tvårätters konferensmiddag, konferenslunch, linne och slutstädning.

3 dagars konferenspaket från 2598:-

I priset ingår ytterligare en övernattning, en tvårätters middag, kaffe med bröd vid två tillfällen samt konferensavgift.

Havsbandet pensionat och kursgård

Havsbandet ligger på gångavstånd från Eckerö Linjens hamn inte långt från Post- och Tullhuset. Ett spännande och gemytligt hotell med individuellt inredda rum. Konferensmöjligheter för upp till 40 personer.

2 dagars konferenspaket från 1598:- (vid 15 personer)

I priset ingår: personbiljett t/r, del i dubbelrum inkl. frukost, konferensavgift, kaffe med bröd, tvårätters konferensmiddag samt konferenslunch.

3 dagars konferenspaket från 2807:-

I priset ingår ytterligare en övernattning, en tvårätters middag, kaffe med bröd vid två tillfällen och konferensavgift.

Prisexemplen i ovannämnda konferenspaket är beräknade för 20 personer och kan variera beroende på efterfrågan och prisperioder. Kontakta oss för offert.

I PRISET INGÅR:

Båtresa t/r, övernattning inklusive frukost, kaffe med tilltugg, middag, lunch och konferensavgift.