Trafikuppehåll 7/1–20/1 2022 p.g.a. dockning. M/S Eckerö trafikerar enligt ordinarie tidtabell igen fr.o.m. 21/1 2022.Läs mer
Som följd av rådande pandemiläge publicerar vi den 18/1 information om hur anslutningsbussarna kommer att trafikera. Våra anslutningsbussar är därför inte bokningsbara i dagsläget.Läs mer

Konferens på HavsVidden

  • Båtbiljett t/r
  • Övernattning
  • Frukost
  • Kaffe med tilltugg
  • 2-rätters middag
  • Konferensavgift
Konferenspaket 2 dagar från 2092:– /person

Söker du det lilla extra? Hotell HavsVidden på norra Åland erbjuder möjligheter utöver det vanliga. Konferera i deras fantastiska lokaler med utsikt över Norrhavet och de karga klipporna. Här är det nära till oändligheten, samtidigt som det är enkelt att ta sig hit.

Att konferera här lämnar gott om plats för kreativitet men också eftertanke och avkoppling. HavsVidden ligger på 44 hektar mark med 2200 meter egen strandlinje. I huvudbyggnaden kan du koppla av i loungen mellan mötena och njuta av knastret från brasan. På klipporna omkring finns rummen ni bor i, konferensutrymmen, bastu och relaxavdelning med pool – allt med en mäktig havsutsikt. Till detta kommer ett engagerat kök där matlagningen närmast är en passion.

Är det varmt i havet kanske du kan ta ett dopp i den naturliga havspoolen som ligger en promenadstig bort eller varför inte njuta av den ljumma havsbrisen långt in mot kvällen på den stora altanen intill restaurangen.

Konferenspaket 2 dagar – prisexempel 2092:-/person
(vid 20 personer)

Konferenspaket 3 dagar – prisexempel 3931:-/person
(vid 20 personer)

I PRISET INGÅR:

Båtbiljett med Eckerö Linjen t/r, en övernattning inklusive frukost, konferensavgift, 2 x kaffe med tilltugg, 2-rätters middag. I tre dagars paketet ingår ytterligare en övernattning, middag, kaffe med tilltugg samt konferensavgift.