Mat och dryck

Mat och dryck

Gott och vällagat av säsongens råvaror och en välkomnande miljö där du som gäst är viktigast.

Att skapa goda matupplevelser omfattar allt från val av råvaror till trivseln i våra restauranger. Det kan våra kockar och de gör sitt jobb med stor glädje och passion. Ombord på M/S Eckerö äter du gott oavsett vilken av våra restauranger du väljer. Välkommen med på en matglad resa!

Kafé Käringsund & Bistro Byholma

Kafé Käringsund och Bistro Byholma serverar vällagad husmanskost, räksmörgåsar, grillrätter, bakverk, kaffe och glass. Ät gott och rejält i trivsam miljö.

Restaurang Rospiggen

Utsökta menyer med säsongens råvaror som grund och viner som noga valts ut för att lyfta varje rätt. Vår à la carterestaurang är ett självklart val för dig som vill njuta av det lilla extra.

Buffé Bornholm

I vår fräscha bufférestaurang står det populära skärgårdsbordet uppdukat med tema efter säsong och det mesta tillagat från grunden av våra duktiga kockar.

ROSPIGGEN MENYER

Förutom ordinarie à la carte meny erbjuder vi också en 3-rätters ”Veckans meny” som byts varje fredag.

Veckans viltmeny 12/10-25/10

Rospiggen à la carte meny t.o.m. 19/12

Barnens piratmeny

Från en gård i närheten

Vi är stolta över att grunden i vår matlagning utgörs av råvaror från småskaliga producenter i Roslagen och på Åland. Välkommen på en matresa där det smakar gott på riktigt!

Köksmästare Joakim berättar om Eckerö Linjens matfilosofi

Se första delen i vår filmserie om Eckerö Linjens matfilosofi och råvarans väg från gård till dukat bord. I första delen får du träffa vår köksmästare Joakim ”Jocke” Nordberg.