Lördag 19/9 öppnas gränsen åter för inresande från Sverige till Åland. Vi vill erbjuda dig en trygg och säker resa. Läs mer om våra säkerhetsåtgärder till följd av Covid-19,klicka här
Minimässa hälsa och mode 23/10

Minimässa hälsa och mode 23/10

Välkommen ombord på minimässan "Hälsa och mode" den 23 oktober. Träffa entreprenörer, testa olika produkter och handla med dig förmånliga mässprodukter. Mässan hålls i Bistro Byholma på 10.00- och 15.00-avgången.
Buss + båt t/r 70:– /person

Onsdagen den 23 oktober kastar vi loss och håller en populär minimässa ombord på M/S Eckerö. Följ med och träffa entreprenörer som arbetar med hälsa, mode och skönhet! Dress like Marie har modevisning kl. 10.30/13.00 på 10.00-avgången samt kl. 15.30/18.00 på 15.00-avgången. Passa också på att prova på olika behandlingar, delta i fina utlottningar och shoppa loss. De första 50 gästerna på 10.00- och 15.00-avgången bjuder vi på ett glas Eckerö Cuvee.

På 10.00-avgången gästar författaren David Wikdahl M/S Eckerö och signerar sin helt färska bok Gryningspyromanen som fått nya kapitel och uppdaterats med de senaste om Sveriges värsta mordbrännare.

På 15.00-avgången kliver författaren Rose Tillberg Mattsson ombord och signerar sin nya bok Hotelldirektören är tillbaka.

Utställare:
Chajn Events – Entreprenör/kreatör och barnboksförfattare.
The Aloe Vera Company – Skönhet & Hälsa.
Uppsala Yogamassage – Yogamassör.
L8:s Yoga och Yogamassage – Yogamassör.
Aicha Vitalis – Lymfmassage.
Pure Essence Skönhet och Hälsoterapi – Lymfmassage.
Janets Beauty – Hudterapeut/författare.
TeamOlmed – Skoinlägg och skor.
Hagströmska gymnasiet ”styling corner” – Make up och hårstyling.
Idun – står för makup under modevisning.
PFG Stockholm – smycken bärs under modevisning.

Dessutom kan du koppla av med glad underhålling, god mat och taxfreeshopping under hela dagen! Du reser enkelt och bekvämt med anslutningsbuss från flera orter så välkommen att spendera en härlig dag till sjöss med oss!

Minimässan ordnas i samarbete med Chajn Events och Dress Like Marie, Sollentuna.

img perfume malle

Taxfree

Dofter, smycken, väskor, drycker och massor med godis hittar du i vår taxfreebutik. Missa inte våra specialerbjudanden på utvalda…

Läs mer
img kryssningsvardar alla

Nöje med kryssningsvärdarna

Glada upptåg, gott humör, sång och musik det är vad våra kryssningsvärdar bjuder på ombord!

Läs mer
img Ms-Eckero solnedgang vinter

Dagskryssning till Åland

Unna dig en dagskryssning med god mat, mycket underhållning och havsutsikt. Åk bekvämt med anslutningsbuss och du är hemma igen…

Buss + båt t/r från 80:– /person
Läs mer