Möte ombord

Kasta loss från kontoret och ha en inspirerande dag ombord under en dagskryssning till Åland. Våra mötesrum med havsutsikt ger extra krydda åt kreativiteten. Ombord äter du gott, fyndar i Magasin Märket och kopplar av med nöjen och havsluft.
Mötespaket från 319:-/person

Du tar dig enkelt och bekvämt med någon av våra anslutningsbussar till och från M/S Eckerö som går från Grisslehamn i Roslagen. Är ni fler än 30 personer får ni egen buss till samma pris!

God och vällagad mat
Vår bufférestaurang står uppdukat med läckerheter från hav och land med teman enligt säsong. Vi inleder året med skärgårdsbord, följt av påskbord några dagar. Under hösten dukar vi upp viltbordet med delikatesser från skogens skaffer. Till jul blir det självklart julbord och nyårsafton avslutas med en mäktig nyårsbuffe. Du kan även välja att äta en á la carte-måltid i Restaurang Rospiggen, eller husmanskost i Kafé Käringsund.

Våra konferensrum

  • Styrman (max 12 personer) SEK 300/enkel väg
  • Jungman (max 20 personer) SEK 500/enkel väg
  • Båtsman (max 80 personer) SEK 800/enkel väg

Reseförslag mötespaket
Avresa med anslutningsbuss
10.00 Båtresa från Grisslehamn
Möte ombord 2 timmar
12.30 Skärgårdsbord i bufférestaurangen
14.30 Ankomst Grisslehamn
Returresa med anslutningsbuss

Buffé Bornholm

I vår fräscha bufférestaurang står det populära skärgårdsbordet uppdukat med tema efter säsong och det mesta tillagat från grunden av våra härliga kockar.

Webbpris skärgårdsbord 245:-/person
Läs mer

Kafé Käringsund och Bistro Byholma

Kafé Käringsund och Bistro Byholma serverar vällagad husmanskost, räksmörgåsar, grillrätter, bakverk, kaffe och glass. Ät gott och rejält i trivsam miljö.

Läs mer

Taxfree

Populära dofter, smycken, kosmetika, väskor, drycker och massor med godis hittar du i vår välsorterade taxfreebutik. Missa inte våra specialpris erbjudanden på utvalda produkter!

Läs mer