Festlig nyårsbuffé

Festlig nyårsbuffé

Nyårsbuffé

Nyårsbuffé 375:–

Samla vännerna och fira in det nya året ombord på M/S Eckerö.

Boka

Starta nyårsfirandet ombord på M/S Eckerö med en stor och festlig nyårsbuffé och underhållning av bandet Two4You den 31 december.

Festlig nyårsbuffé 375:-/person

Nyårsafton är en dag som måste firas, det gör vi också ombord på M/S Eckerö. Följ med på en härlig nyårskryssning med en festlig buffé där vi dukar upp delikatesser som lyxig hummersallad, rökt hjortsteksrulle, laxmousse på svartbröd, rökt tonfisk med pepparrotsost, friterade räkor med saffransrisotto, kalvfilé Oscar, sparris med hollandaisésås och mycket mer.

Nyårsbuffén serveras på 13.30, 15.00 och 18.30-avgången den 31 december 2018.

Passa också på att ta en sväng om på dansgolvet i Klubb Kuling där bandet Two4you (24U) underhåller. Two4you är en duo som spelar covers innehållande allt från dansband till hårdrock, där emellan slänger de in partylåtar från 50-tal till nutid. Se hela nöjeskalendern här

Välkommen ombord på ett Gott Nytt År!

Massor med underhållning

Eckerö Linjens nöjespåse innehåller allt ifrån pianister och trubadurer till musikquiz och liveband. Klicka här och se vad som händer när just du skall åka!

Restaurang Rospiggen

Utsökta menyer med säsongens råvaror som grund och viner som noga valts ut för att lyfta varje rätt. Vår à la carterestaurang är ett självklart val för dig som vill njuta av det lilla extra.

Juliga priser i taxfreebutiken

Populära dofter, smycken, kosmetika, väskor, drycker och massor med godis hittar du i vår välsorterade taxfreebutik.

Missa inte våra specialpris erbjudanden på utvalda produkter!