Julbordskryssning för grupper

Kryssa till Åland över dagen med personalen, föreningen, vännerna eller samarbetspartnern och njut av vårt dignande julbord som serveras den 20/11-23/12. Boka någon av våra extra goda avgångar för grupper till ett förmånligare pris.
Pris från 311:-/person

Jul för vår besättning i köket på M/S Eckerö är synonym med ett dignande julbord. Kabyssen kan i det närmaste liknas med tomtarnas verkstad när alla traditionella julrätter skall tillagas. Julskinka, köttbullar, lutfisk och prinskorvar samsas med sillar och kallskuret.

Passa också på att handla julklapparna och fylla förråden med förmånlig taxfreeshopping.

"Goda avgångar för grupper"
Julbordet är dessutom extra förmånligt på våra "goda avgångar" för grupper så passa på att kryssa till Åland över dagen med kollegorna, föreningen, samarbetspartnern eller vännerna.

Våra prisvärda julbordskryssningar gäller för grupper om minst 10 vuxna. I priset ingår buss + båt t/r samt julbord. Erbjudandet gäller söndag-tordag på 13.30 (du kan åka med 10.00-avgången men äta på returen kl. 13.30), 15.00 och 18.30-avgången samt lördagar på 10.00-avgången. Övriga avgångar enligt ordinarie prislista för grupper. Kontakta oss så berättar vi mer.

Taxfree

Dofter, smycken, väskor, drycker och massor med godis hittar du i vår taxfreebutik. Missa inte våra specialerbjudanden på utvalda produkter!

Läs mer

Nöje och artister

Vår nöjespåse innehåller allt från pianister och trubadurer till musikquiz och liveband. Se vad som händer när just du skall åka!

Läs mer

Stort julbord

Njut av det stora julbordet i restaurang Bornholm mellan den 20/11-23/12. Vi dukar upp skinka, köttbullar, revbensspjäll, lutfisk, sill och massor av andra läckerheter. Avsluta med något gott från dessertbordet.

Webbpris 345:-/person
Läs mer

Dagskryssning till Åland

Unna dig en dagskryssning med god mat, mycket underhållning och havsutsikt. Åk bekvämt med anslutningsbuss och du är hemma igen till kvällen.

Buss + båt t/r från 80:-/person
Läs mer