Julbordskryssning för grupper

Kryssa till Åland över dagen med personalen, föreningen, vännerna eller samarbetspartnern och njut av vårt dignande julbord som serveras den 22/11-23/12. Boka någon av våra extra goda avgångar för grupper till ett förmånligare pris.
Pris från 297:-/person

Jul för vår besättning i köket på M/S Eckerö är synonym med ett dignande julbord. Kabyssen kan i det närmaste liknas med tomtarnas verkstad när alla traditionella julrätter skall tillagas. Julskinka, köttbullar, lutfisk och prinskorvar samsas med sillar och kallskuret.

Passa också på att handla julklapparna och fylla förråden med förmånlig taxfreeshopping.

"Goda avgångar för grupper"
Julbordet är dessutom extra förmånligt på våra "goda avgångar" för grupper så passa på att kryssa till Åland över dagen med kollegorna, föreningen, samarbetspartnern eller vännerna.

Våra prisvärda julbordskryssningar gäller för grupper om minst 10 vuxna. I priset ingår buss + båt t/r samt julbord. Erbjudandet gäller söndag-tordag på 13.30 (du kan åka med 10.00-avgången men äta på returen kl. 13.30), 15.00 och 18.30-avgången samt lördagar på 10.00-avgången. Övriga avgångar enligt ordinarie prislista för grupper. Kontakta oss så berättar vi mer.

Taxfree

Populära dofter, smycken, kosmetika, väskor, drycker och massor med godis hittar du i vår välsorterade taxfreebutik. Missa inte våra specialpris erbjudanden på utvalda produkter!

Läs mer

Nöje och artister

Eckerö Linjens nöjespåse innehåller allt från pianister och trubadurer till musikquiz och liveband. Klicka här och se vad som händer när just du skall åka!

Läs mer

Dagskryssning till Åland

Unna dig en dagskryssning med god mat, mycket underhållning och havsutsikt. Åk bekvämt med anslutningsbuss och du är hemma igen till kvällen.

Buss + båt t/r 70:-/person
Läs mer