Oktoberfest hela veckan

21-27 oktober firar vi Oktoberfest ombord med extra mycket nöje på fredag och lördag. Kom och njut av den härliga stämningen, unna dig en god Bratwurst med surkål och potatissallad eller njut av en kall öl med Pretzels.
Buss + båt t/r 70:-/person

Mellan den 21-27 oktober firar vi oktoberfest hela veckan med fantastiska ölerbjudanden i taxfreebutiken, kall öl med pretzels och den traditionella Bratwursten med surkål och potatissallad.

På fredag och lördag har vi också extra mycket nöje med musik non stop då DJ Gugge kliver ombord och spelar partymusik i Klubb Kuling. Utöver det spelar livebandet Midelfs Trio och våra kryssningsvärdar.

Tyska smaker i Kafé Käringsund och Bistro Byholma
• Bratwurst med surkål och potatissallad 88:–
(Bratwursten serveras måndag–torsdag i Kafé Käringsund samt fredag–söndag i Bistro Byholma).

En fest med lång tradition
Oktoberfest är en traditionell tysk ölfestival, hållen i slutet av september och början av oktober varje år. Festen kommer ursprungligen från München i Bayern och arrangerades första gången år 1810. Festen har nu blivit en folkfest och spridit sig till hela Europa och arrangeras nu även ombord på M/S Eckerö.

Taxfree

Dofter, smycken, väskor, drycker och massor med godis hittar du i vår taxfreebutik. Missa inte våra specialerbjudanden på utvalda produkter!

Läs mer

Nöje och artister

Vår nöjespåse innehåller allt från pianister och trubadurer till musikquiz och liveband. Se vad som händer när just du skall åka!

Läs mer

Stort viltbord

Höstens populära viltbord ombord på M/S Eckerö står uppdukat 27/9–21/11. Njut av alla goda rätter som våra kockar skapat av säsongens bästa råvaror!

Webbpris 310:-/person
Läs mer