Påsk på Åland

Fira påsk i skärgården! Boka något av våra bekväma resepaket, en stuga vid havet eller ett bekvämt hotell eller gästhem i Mariehamn eller på landsbygden.

I år infaller påsken i mitten av april, en härlig tid på våren. Påskliljorna blommar, barnen klär ut sig och går på påskäggsjakt, påskmiddagen är dukad och man har tid att umgås. Den traditionsenliga påskmarknaden ordnas också på torget på påsklördagen, museerna håller extra öppet och det ordnas roliga aktiviteter runtom på ön som passar för både stora och små.

Några av påskens händelser

Aktiviteter och extra öppet
6/4-19/4 Öppet på Ålands Sjöfartsmuseum, Mariehamn
4/4 och 11/4 Påskmarknad på Torget, Mariehamn
17-18/4 Vår i City, Mariehamn
18/4 Piratdag på Mariebad, Mariehamn

Ät och fika gott under påsk
10-11/4 Påskbord på Smakbyn, Sund
10-13/4 Påsköppet på Stickstugan Hantverk & Café, Järsö
11-12/4 Påsköppet på Brobacka Gästhem & Kafé, Finström

Påskkampanj! Lägre pris på Lillsemester

Fira påsk på Åland och njut av den härliga vårluften! Hotell Pommern droppar priset på lillsemesterpaketet med 3-rätters middag till påsk så passa på att unna dig och din familj en skön avkoppling. Under påsk kan barn delta i äggjakt och måla sina egna påskägg.

Prisexempel 821:-/person
Läs mer

Stort påskbord

Vårt stora påskbord står dukat i bufferestaurang Bornholm den 3-14/4 med massor av läckerheter. Sillar, sallader, räkor, röror samt fisk, kyckling och ett flertal lamm- och kötträtter. Självklart finns det också finsk memma på dessertbordet tillsammans med andra söta delikatesser.

Webbpris 285:-/person
Läs mer

Dagskryssning till Åland

Unna dig en dagskryssning med god mat, mycket underhållning och havsutsikt. Åk bekvämt med anslutningsbuss och du är hemma igen till kvällen.

Buss + båt t/r från 80:-/person
Läs mer