Personalen testar Bowling

Mjuka upp kastarmen och utmana din familj eller dina vänner i bowling på Idrottsgården i Mariehamn! Det gjorde våra kryssningsvärdar Lelle & Jampa och barmästare Jan-Håkan.

På en timme hann de spela två serier. Om de fick mersmak? Jajamän! Vem som vann låter vi vara osagt (men han är en hejare på att blanda drinkar).

På Idrottsgården i Mariehamn finns en bowlinghall med åtta moderna banor och automatisk resultatservice. Bowlinghallen används av både amatörer och proffs för såväl motionsspel som tävlingar och turneringar. Hit är man välkommen alla dagar i veckan! På fredagskvällar ordnas Cosmicbowling med 18-års åldersgräns och på lördagar är det discobowling för alla åldrar. I bowlinghallens café kan man köpa något att dricka samt enklare tilltugg.

Läs mer om bowlinghallen här

Personalen testar Winhörnet och Bio Savoy

Vill ni ha en riktigt mysig kväll ska ni inleda den på bistrocafé Winhörnet och sedan bänka er i de bekväma biostolarna på Bio Savoy och se en film tillsammans.

Läs mer

Personalen testar Escape Room

Ni befinner er inlåsta i ett rum. Nu gäller det att gnugga geniknölarna och låta er frustreras och irriteras men framför allt fascineras över klurigheten i de uppgifter ni behöver lösa tillsammans för att dörren ska öppnas.

Läs mer

Personalen testar VR på Entax

Vill ni göra något ni kommer att tala om länge efteråt? Besök Entax mitt i centrala i Mariehamn! Deras VR- upplevelser kommer få er att skratta, svettas, skaka i knäna och längta efter nästa gång ni får testa igen.

Läs mer

Personalen testar Golf- och Skyttehallen

En bit utanför Mariehamns centrum (ca 3,5 km) finns Golf- och Skyttehallen där du får testa på både putter och puffra. Hit kan man åka ensam eller med kompisar/familj, men även större grupper är välkomna.

Läs mer

Personalen testar Äventyrsbadet Mariebad

De månader under året då Ålands fina badstränder inte lockar kan man besöka äventyrsbadet Mariebad där badvattnet är varmt året om, oavsett årstid.

Läs mer