Personalen testar VR på Entax

Vill ni göra något ni kommer att tala om länge efteråt? Besök Entax mitt i centrala i Mariehamn! Deras VR- upplevelser kommer få er att skratta, svettas, skaka i knäna och längta efter nästa gång ni får testa igen.

Det finns flera olika upplevelser i olika kategorier och svårighetsnivåer att välja mellan - snälla, spännande, skrämmande och pulshöjande. Samtliga spel har en fast åldersgräns på 7+, 12+, 16+ eller 18+. Vissa upplevelser gör man ensam och andra i team där man spelar antingen med eller mot varandra. Här är det inte bara roligt att själv testa på de olika upplevelserna utan det är även kul att se kompisarna ge sig på dem! Viktor som jobbar i Informationen ombord och Jimmy som jobbar i lagret testade på tre olika upplevelser under sitt besök på Entax.

Richie’s plank experience (7+)
Tänk dig att ta hissen högst upp i en skyskrapa. Då hissdörrarna öppnas är det endast en planka som sticker ut från huset och under den är det fritt fall ner till gatan. Vågar du gå ut på plankan? Det gjorde Viktor och Jimmy på skakiga ben!

Elven Assassin (12+)
Här ska man försvara sig med pil och båge i ett spel som kommer att ge mjölksyra i armarna efter ett tag. Ducka, sikta och skjut för att försvara er mot orcherna som väller fram och försöker ta över era byar, slott och ruiner. Här får man även passa sig för drakarna och trollen! I Elven Assassin kan man välja om man vill spela med eller mot varandra.

Racket: NX (7+)
I detta spel tävlar man mot varandra i ett 360-graders squash-liknande bollspel inne i en välvd arena. Varje match är 5 minuter där motspelarna slår vartannat slag såvida ingen vinner på knockout!

Killarnas utvärdering efter besöket? Bör upplevas igen!

Läs mer om Entax här

Personalen testar Bowling

Mjuka upp kastarmen och utmana din familj eller dina vänner i bowling på Idrottsgården i Mariehamn! Det gjorde våra kryssningsvärdar Lelle & Jampa och barmästare Jan-Håkan.

Läs mer

Personalen testar Escape Room

Ni befinner er inlåsta i ett rum. Nu gäller det att gnugga geniknölarna och låta er frustreras och irriteras men framför allt fascineras över klurigheten i de uppgifter ni behöver lösa tillsammans för att dörren ska öppnas.

Läs mer

Personalen testar Winhörnet och Bio Savoy

Vill ni ha en riktigt mysig kväll ska ni inleda den på bistrocafé Winhörnet och sedan bänka er i de bekväma biostolarna på Bio Savoy och se en film tillsammans.

Läs mer

Personalen testar Golf- och Skyttehallen

En bit utanför Mariehamns centrum (ca 3,5 km) finns Golf- och Skyttehallen där du får testa på både putter och puffra. Hit kan man åka ensam eller med kompisar/familj, men även större grupper är välkomna.

Läs mer

Personalen testar Äventyrsbadet Mariebad

De månader under året då Ålands fina badstränder inte lockar kan man besöka äventyrsbadet Mariebad där badvattnet är varmt året om, oavsett årstid.

Läs mer