Personalen testar Golf- och Skyttehallen

En bit utanför Mariehamns centrum (ca 3,5 km) finns Golf- och Skyttehallen där du får testa på både putter och puffra. Hit kan man åka ensam eller med kompisar/familj, men även större grupper är välkomna.

I golfsimulatorn kan man spela på 100 olika golfbanor världen över och golfutrustning finns på plats för både vänster- och högerhänta. Träna utslag på rangen eller spela en runda på valfri golfbana. I skyttesimulatorn finns över 150 olika övningar med allt från vildsvinsjakt i skog och mark till prickskytte i vilda västern. Priset är 30 €/timme/simulator.

Vår befälhavare Lasse och hans sällskap hade bokat både golf- och skyttesimulatorn under sitt besök och testade således både att svinga golfklubban och utmana varandra i skyttetävlingar. Alla var inte golfare men lyckades ändå få till imponerande slag på rangen. För att spela golf här behöver man inte vara någon inbiten golfare, men före man åker härifrån finns det en viss risk att man är på väg att bli det! I skyttetävlingen blev det jämn kamp, men i slutändan var det Lasse som hade siktet inställt på seger och knep första platsen!

Utlåtande? Efter att deras en timmes bokning var över, bokade de en timme till på studs!

Läs mer om Golf- och Skyttehallen här

Personalen testar VR på Entax

Vill ni göra något ni kommer att tala om länge efteråt? Besök Entax mitt i centrala i Mariehamn! Deras VR- upplevelser kommer få er att skratta, svettas, skaka i knäna och längta efter nästa gång ni får testa igen.

Läs mer

Personalen testar Escape Room

Ni befinner er inlåsta i ett rum. Nu gäller det att gnugga geniknölarna och låta er frustreras och irriteras men framför allt fascineras över klurigheten i de uppgifter ni behöver lösa tillsammans för att dörren ska öppnas.

Läs mer

Personalen testar Winhörnet och Bio Savoy

Vill ni ha en riktigt mysig kväll ska ni inleda den på bistrocafé Winhörnet och sedan bänka er i de bekväma biostolarna på Bio Savoy och se en film tillsammans.

Läs mer

Personalen testar Bowling

Mjuka upp kastarmen och utmana din familj eller dina vänner i bowling på Idrottsgården i Mariehamn! Det gjorde våra kryssningsvärdar Lelle & Jampa och barmästare Jan-Håkan.

Läs mer

Personalen testar Äventyrsbadet Mariebad

De månader under året då Ålands fina badstränder inte lockar kan man besöka äventyrsbadet Mariebad där badvattnet är varmt året om, oavsett årstid.

Läs mer