Romhelg på M/S Eckerö

Välkommen på romhelg ombord på M/S Eckerö den 16-18/4. Träffa romkännare och utställare, prova på flera olika sorter och upplev nya smaker. I taxfreebutiken kommer det att finnas ett utökat romsortiment, så välkommen med på en spännande kryssning!

Rom är en ädel dryck med lång historia. Ursprunget härstammar från kanarieöarna då Christoffer Columbus hämtade med sig sockerrörsplantor till ön Hispaniola i Västindien år 1493. Den karibiska övärlden visade sig vara idealisk för odling av sockerrör och det var början till något stort. Sockerframställningen gav en stor mängd melass och snart kom man fram till att om man blandade denna med vatten och lät den stå i solen började den fermenteras. Detta ledde till att man började destillera restprodukten på 1650-talet och drycken fick höga alkoholhalter. Rommen spred sig sedan med handelsfartyg och blev en populär dryck världen över.

Ombord på M/S Eckerö kan du under vår romhelg, 16-18/4, träffa leverantörer och provsmaka olika romsorter i taxfreebutiken på 10.00-, 13.30-, 15.00- och 18.30-avgången.

Observera att vissa sorter endast finns i begränsat antal ombord och kan därför ta slut under helgens gång.

Taxfree

Dofter, smycken, väskor, drycker och massor med godis hittar du i vår taxfreebutik. Missa inte våra specialerbjudanden på utvalda produkter!

Läs mer

Dagskryssning till Åland

Unna dig en dagskryssning med god mat, mycket underhållning och havsutsikt. Åk bekvämt med anslutningsbuss och du är hemma igen till kvällen.

Buss + båt t/r från 80:-/person
Läs mer

Ät gott ombord på M/S Eckerö

Att skapa goda matupplevelser omfattar allt från val av råvaror till trivseln i våra restauranger. Det kan våra kockar och de gör sitt jobb med stor glädje och passion. Ombord på M/S Eckerö äter du gott oavsett vilken av våra restauranger du väljer. Välkommen med på en matglad resa!

Läs mer