Vardagsbord – Seniordays

Vardagsbord – en godare vardag alla dagar! Ett nytt buffébord som serveras i Buffe Bornholm under tiden 2/1-29/2 2020 med rustika och lyxiga klassiska rätter som fiskgryta, Wallenbergare, picklad röding, Hasselbacks rödbeta och mjukglass att avrunda med.
Webbpris innan rabatt 195:-/person

Eckerö Linjens nya buffé Vardagsbord – för en godare vardag! Vi vill ge dig en särdeles god start på det nya året och presenterar vårt nya buffébord som vi valt att kalla Vardagsbord. Men det är vardagsrätter att drömma om! Vi dukar bland annat upp klassiker som Wallenbergare med potatismos, ärter och lingon, en smakrik fiskgryta, snittar med inkokt röding och ostcrème, en Kastelholmsostpaj som smälter i munnen... Allt tillagat med samma omsorg och kärlek till matlagning som är kännetecknet för våra duktiga kockar ombord på M/S Eckerö.

Vardagsbordet serverar vi under tiden 2/1–29/2 2020. Missa inte det!

Seniordays erbjudande!

Nu får du som prenumerant av Seniordays gratis dagskryssning med M/S Eckerö + 20 % rabatt på Vardagsbordet. I dagskryssningen ingår även fri anslutningsbuss t/r inom Eckerö Linjens upptagningsområde. Erbjudandet gäller för upp till två personer vid webbokning. Uppge rabattkod SENIOR20 vid bokningstillfället. Erbjudandet gäller avresa senast 29/2 2020.

Erbjudandet kan bokas online fram till dagen innan avresa.

Taxfree

Dofter, smycken, väskor, drycker och massor med godis hittar du i vår taxfreebutik. Missa inte våra specialerbjudanden på utvalda produkter!

Läs mer

Nöje och artister

Vår nöjespåse innehåller allt från pianister och trubadurer till musikquiz och liveband. Se vad som händer när just du skall åka!

Läs mer

Anslutningsbussar till Grisslehamn

Med Eckerö Linjens bussar åker du enkelt till och från Eckerö Linjens hamn. Vi har anslutningsbussar från ett flertal orter och från Stockholm, Norrtälje och Uppsala kan du åka med bussen dagligen till alla turer.

Webbpris buss + båt t/r 80:-/person
Läs mer