img personalentestar winhornet

Personalen testar Winhörnet och Bio Savoy

Vill ni ha en riktigt mysig kväll ska ni inleda den på bistrocafé Winhörnet och sedan bänka er i de bekväma biostolarna på Bio Savoy och se en film tillsammans.

På Winhörnet kan man avnjuta läckra ost- och charkbrickor, pajer, toasts samt olika varma och kalla drycker i en varm och ombonad miljö med retrokänsla.

Winhörnet och Bio Savoy hittar du i ett funkishus från 1939 i centrala Mariehamn. Bio Savoy, som är Ålands enda biograf, nyöppnade 2011 efter en renovering, där man behöll den genuina atmosfären som bara finns i äldre biografer. Själva bioupplevelsen gjordes dock bekväm och modern. Bion har idag två salar som visar aktuella filmer. Eva, Maria och Heidi från bokningen i Mariehamn gjorde en helkväll tillsammans som började med ost & charkbricka samt ett glas vin på Winhörnet och avrundades med biobesök. Både Winhörnet och bion fick höga betyg av tjejerna!

Läs mer om Winhörnet här
Läs mer om Bio Savoy här

img pesonalentestar bowling

Personalen testar Bowling

Mjuka upp kastarmen och utmana din familj eller dina vänner i bowling på Idrottsgården i Mariehamn! Det gjorde våra…

Läs mer
img personalentestar escaperoom

Personalen testar Escape Room

Ni befinner er inlåsta i ett rum. Nu gäller det att gnugga geniknölarna och låta er frustreras och irriteras men framför allt…

Läs mer
img personalentestar entax

Personalen testar VR på Entax

Vill ni göra något ni kommer att tala om länge efteråt? Besök Entax mitt i centrala i Mariehamn! Deras VR- upplevelser kommer få…

Läs mer