Resepaket till Åland

Resepaket till Åland

Upplev Åland

Det är svårt att säga vad som är bäst med Åland.

Den vackra naturen, gemytliga stämningen och känslan av att inte behöva ha bråttom. De härliga stränderna som snabbt blir barnens favorit på sommaren och fiskarens paradis på våren och hösten. Kanske är det just det – att det finns något för alla.

Boendepaket med SPA till Åland

Tänk dig en avslappnande hotstone massage och en vitaliserande lerinpackning som sedan anslutas med ett härligt bad som doftar apelsin, lavende eller någon annan eterisk olja. I spa-paketet väljer du själv hur du vill bo, vi paketerar sedan hela vistelsen med resa och behandlingar som passar just dig.

Lillsemester i Mariehamn

Mariehamn är en skärgårdsstad med gångavstånd till allt. Här fyller du lätt dagarna med museibesök, shopping och läckra måltider. Njut av stillhet, havet och lugnet och boka en härlig lillsemester med resa, boende och en 3-rätters middag från 730:-/person.

Middagspaket på Pub Stallhagen

Stallhagens egen restaurang, Pub Stallhagen finns i samma byggnad som Stallhagens bryggeriet. Boka en middagsupplevelse utöver det vanliga med boende på Pensionat Stalldalen. Menyn i pubben byter flera gånger per dag och det utlovas alltid god och vällagad mat gjord på lokala råvaror. Paketpris med resa, boende och middag från 935:–

Avkoppling på Hotell Arkipelag

Avkoppling i Mariehamn – bo på fyrstjärniga Hotell Arkipelag i hjärtat av den gamla sjöfartsstaden. Pris inkl. middag från 1020:-/person.

Kulturens Åland

Upplev Mariehamn och dess fantastiska kultur och historia. Besök både Kulturhistoriska, Konstmuseet och Ålands Sjöfartsmuseum och få ut maximalt av din resa. I paketet ingår boende och middag. Pris från 910:-

Middagspaket med guldkant

Avnjut en lyxig middag på anrika Restaurang Nautical, Kvarter5, Indigo Restaurang i det historiska stenmagasinet i Mariehamn eller Smakbyn i Sund. Middagspaket 3-rätter från 970:-/person.

Middagspaket på Park Alandia Hotell

Ta en paus från vardagen och unna dig en helg på Åland. Med Park Alandia Hotells förmånliga weekendpaket med resa, boende och 2-rätters middag blir resan ett minne du sent kommer glömma. Paketpris från 940:–/person.

Middagspaket på Eckerö Hotell

På Ålands solsida Eckerö ligger Eckerö Hotell, ett trevligt hotell med en alldeles egen ”Elvis” Roland Karlsson. Roland står både för den goda maten och underhållningen på hotellet så passa på att boka hotellets middagspaket med 2-rätters middag. Pris från 1055:–/person.

Trav på Åland

Varje sommar arrangeras tiotalet ATG-trav på Ålandstravet, från maj till oktober. På den röda sandbanan möts hästar från Sverige, Finland och Åland.

Bil- och MC-paket

Lugna vägar genom vackra landskap och genuina små byar. Det finns många skäl att ta med bilen eller motorcykeln till Åland. Bilpaket från 1150:–/person.

Det händer på Åland

Festivaler, skutträff, vikingamarknad, rockoff, skördefest – sommaren är visserligen de heta evenemangens tid på Åland, men det händer mycket roligt även andra årstider.

JUL & NYÅR PÅ ÅLAND

Vad är mysigare än att strosa runt på julmarknader, lyssna till vacker julmusik och sjunka ner i en fotölj med en kopp varm glögg i handen.

Just det och lite till kan du uppleva på Åland i juletid så boka en avkopplande resa och slipp tänka på julbestyren för en liten stund.

Julstämning på Åland

Kom till Åland och få en försmak av julen! Besök julmarknader som bjuder på lokala hantverksprodukter, åländska delikatesser och god julmat i en mysig omgivning eller boka in en mysig julhelg med boende och julbord.

Julkänsla och tapas på Hotell Arkipelag

Hitta julkänslan i mysiga Mariehamn och boka in en härlig kortsemester på Hotell Arkipelag. Under tiden 30/11-13/12 kan du njuta lite extra av julens goda och spännande smaker i hotellets restaurang som tillreder olika jultapas. Pris från 1020:–/person.

Nyår på Hotell Arkipelag

Fira in det nya året på Hotell Arkipelag i hjärtat av Mariehamn. Njut av stämningen och upplev det magnifika fyrverkeriet över Mariehamn vid 12-slaget. Pris från 1720:-/person.

Fira nyår med supé och trubadurunderhållning

Skäm bort dig själv och fira nyår på nyrenoverade Park Alandia Hotell i Mariehamn! Inled kvällen med en 5-rätters nyårssupé i hotellets restaurang och avrunda med trubadurunderhållning i hotellets pub till toner av Jonny Wester. Passa också på att uppleva det mäktigt fyrverkeri över Mariehamn vid midnatt. Paketpris från 1310:–

Barnens Åland

Åland är ett resmål lika mycket för barn som för vuxna.

Det finns långgrunda sandstränder, äventyrsgolfbana, viltsafari, ett brandkårsmuseum, bryggor att meta ifrån och djur att klappa.

Det finns kort sagt massor att göra för barn och deras familjer.

Barnens Mariehamn

Ta med hela familjen på semester till Mariehamn! Välj en av följande aktiviteter – bada, gå på museum eller spela äventyrsminigolf. Pris 2 vuxna + 2 barn u. 12 år från 1220:– inkl. boende.

Barnens Eckerö

Ta med familjen på ett spännande äventyr till Eckerö, Ålands solsida. Besök Leklandet, Viltsafarin, familjeparken Smart Park eller Ålands Jakt- och fiskemuseum. Prisexempel 2 vuxna + 2 barn u. 12 år 1595:–

Badpaket till Mariehamn

Upplevelser, spänning eller avkoppling – Äventyrsbadet Mariebad är badet för alla åldrar. Badpaket 2 vuxna + 2 barn/ungdom u. 20 år från 1810:–

Leklandet – för alla åldrar

Hela familjens nöjesplats med hoppslott, hinderbanor, rutschkanor och mycket mer. Familjepaket till Leklandet 2 vuxna + 2 barn u.12 år från 1940:–

Tips på övriga barnaktiviteter

Åland är ett perfekt resmål för alla med barnasinnet kvar. Besök Ångbåtsbryggans Äventyrsgolf, Kastelholms Slott, Viltsafarin eller någon av de många andra aktiviteterna.

Aktiva Åland

Letar du efter fartfyllda dagar med många nya intryck och händelser, ja då är Åland ett bra ställe för dig!

Åland är omgärdat av fina fiskevatten, underbara golfgreenar och härliga vägar att upptäcka. Om du såväl väljer att ta cykeln eller golfbaggen på en tur så kan vi garantera dig en härlig dag som du kommer att minnas länge. Välj mellan fiske, golf, cykling eller något av de andra resepaketen med aktiviteter.

Golfspecial med boende på Käringsund

Avsluta golfsäsongen på Åland och boka Käringsunds Resort & Conference härliga erbjudande där du får 30 % rabatt på boendet. Paketpris för resa, boende, frukost och greenfee från 1268:-/per person.

Spela på Eckerö Golf

Med 18 hål i omväxlande park och skogsmiljö är Eckerö Golf banan som passar såväl nybörjaren som elitspelaren. Golfpaket med resa, boende och en greenfee från 985:–/person.

Birdiejakt på Ålands Golfklubb

Spela golf i en naturskön historisk miljö på Ålands Golfklubb. Här finns banor av toppklass som passar alla typer av golfare. Golfpaket 2 dagar från 1550:–/person.

Fiskelycka vid havet

Ålands rika övärld är rena paradiset för gädda, havsöring och lax och därmed också för den inbitna fiskaren. Fiskepaket i 4-personers stuga från 1308:-/person.

Curling med familjen, kompisarna eller kollegorna

Prova på Curling, en häftig uppevelse som stärker relationer och utvecklar teamet. Efter en kort genomgång om hur man spelar…

Cykelpaket för alla åldrar

Med korta avstånd, få backar och närheten till havet är Åland som gjort för en cykelsemester! Pris 4 dagar från 2600:-/person.

Åland Marathon & 1/2 Marathon

Söndagen den 27 oktober ordnas igen Ålands Marathon och 1/2 Marathon i Mariehamn. Boka resa och boend enkelt och bekvämt med oss.

Motionslopp och tävlingar på Åland

Kom till Åland och utmana dina gränser, delta i sommarens och höstens härliga motionslopp och tävlingar. vad sägs om Bomarsun Trail Run, Semesterloppet, Åland Swim Run eller något annat lopp?

Stuga, hotell eller gästhem?

Hur vill du bo?

Hitta din favorit