Resepaket till Åland

Resepaket till Åland

Barnens Åland

Åland är ett resmål lika mycket för barn som för vuxna.

Det finns långgrunda sandstränder, äventyrsgolfbana, viltsafari, ett brandkårsmuseum, bryggor att meta ifrån och djur att klappa.

Det finns kort sagt massor att göra för barn och deras familjer.

Sportlovsveckor på Hotell Pommern

Det är alltid roligare på Åland! Boka en fartfylld, rolig och prisvärd resa till Mariehamn och Hotell Pommern. Bo bekvämt i hotellets moderna rum och spendera dagen på Äventyrsbadet Mariebad och Ålands Sjöfartsmuseum. Pris från 1700:– för 2 vuxna + 1 barn (ordinarie pris 2545:–).

Familjepaket på Hotell Arkipelag

Tillbringa en härlig minisemester eller weekend med barnen i Mariehamn på Hotell Arkipelag. Passa på att njuta lite extra av den friska havsluften och boka en skön kortsemester med familjen till Östersjöns pärla. Paketpris från 1440:– för 4 personer.

Fira påsk på Åland

Fira påsken på Hotell Pommern mitt i centrala Mariehamn. Gå på äggjakt, påskpyssla, bada på äventyrsbadet Mariebad och gå på museum. Påskpaket med resa, boende och aktiviteter för 2 vuxna + 1 barn från 1700:–

Badpaket till Mariehamn

Upplevelser, spänning eller avkoppling – Äventyrsbadet Mariebad är badet för alla åldrar. Badpaket 2 vuxna + 2 barn/ungdom u. 20 år från 1710:–

Barnens Mariehamn

Ta med hela familjen på semester till Mariehamn! Välj en av följande aktiviteter – bada, gå på museum eller spela äventyrsminigolf. Pris 2 vuxna + 2 barn u. 12 år från 1105:– inkl. boende.

Barnens Eckerö

Ta med familjen på ett spännande äventyr till Eckerö, Ålands solsida. Besök Leklandet, Viltsafarin, familjeparken Smart Park eller Ålands Jakt- och fiskemuseum. Prisexempel 2 vuxna + 2 barn u. 12 år 1505:–

Tips på övriga barnaktiviteter

Åland är ett perfekt resmål för alla med barnasinnet kvar. Besök Ångbåtsbryggans Äventyrsgolf, Kastelholms Slott, Viltsafarin eller någon av de många andra aktiviteterna.

Upplev Åland

Det är svårt att säga vad som är bäst med Åland.

Den vackra naturen, gemytliga stämningen och känslan av att inte behöva ha bråttom. De härliga stränderna som snabbt blir barnens favorit på sommaren och fiskarens paradis på våren och hösten. Kanske är det just det – att det finns något för alla.

Hjärtliga veckor på Hotell Arkipelag

Nu är dom hjärtliga veckorna på Hotell Arkipelag äntligen här igen! Passa på att boka in vårvinterns hjärtligaste resa till Åland och bo bekvämt på 4-stjärninga Hotell Arkipelag i Mariehamn. Paketpris med resa, boende och 3-rätters middag från 750:-/person.

Boendepaket med SPA till Åland

Tänk dig en avslappnande hotstone massage och en vitaliserande lerinpackning som sedan anslutas med ett härligt bad som doftar apelsin, lavende eller någon annan eterisk olja. I spa-paketet väljer du själv hur du vill bo, vi paketerar sedan hela vistelsen med resa och behandlingar som passar just dig.

Stugsemester i vinter?

Längtar du efter en stugsemester vid havet? Boka någon av våra stugor och stanna lite längre, vi erbjuder stugor runt om på hela Åland – både på landsbygden och ute i den åländska skärgården.

Stugweekend för 4 personer – prisexempel 1040:–
Stugvecka för 4 personer – prisexempel 3150:–

Lillsemester i Mariehamn

Bo bekvämt och se Mariehamn från dess bästa sida i vintertid. Boka en härlig lillsemester med resa, boende och en 3-rätters middag från 690:-/person.

Kulturens Åland

Upplev Mariehamn och dess fantastiska kultur och historia. Besök både Kulturhistoriska, Konstmuseet och Ålands Sjöfartsmuseum och få ut maximalt av din resa. I paketet ingår boende och middag. Pris från 988:-

Harmoni på HavsVidden

HavsVidden en plats för njutning, upplev den magnifika utsikten över Norrhavet. Harmonipaket inkl. 3-rätters middag från 1380:-/person

Middagspaket med guldkant

Avnjut en lyxig middag på anrika Restaurang Nautical, Kvarter5, Indigo Restaurang i det historiska stenmagasinet i Mariehamn eller Smakbyn i Sund. Middagspaket 3-rätter från 918:-/person.

Middagspaket på Park Alandia Hotell

Ta en paus från vardagen och unna dig en helg på Åland. Med Park Alandia Hotells förmånliga weekendpaket med resa, boende och 2-rätters middag blir resan ett minne du sent kommer glömma. Paketpris från 860:–/person.

Avkoppling på Hotell Arkipelag

Avkoppling i Mariehamn – bo på fyrstjärniga Hotell Arkipelag i hjärtat av den gamla sjöfartsstaden. Pris inkl. middag från 968:-/person.

Trav på Åland

Varje sommar arrangeras tiotalet ATG-trav på Ålandstravet, från maj till oktober. På den röda sandbanan möts hästar från Sverige, Finland och Åland.

Bil- och MC-paket

Lugna vägar genom vackra landskap och genuina små byar. Det finns många skäl att ta med bilen eller motorcykeln till Åland. Bilpaket från 670:–/person.

Det händer på Åland

Festivaler, skutträff, vikingamarknad, rockoff, skördefest – sommaren är visserligen de heta evenemangens tid på Åland, men det händer mycket roligt även andra årstider.

Aktiva Åland

Letar du efter fartfyllda dagar med många nya intryck och händelser, ja då är Åland ett bra ställe för dig!

Åland är omgärdat av fina fiskevatten, underbara golfgreenar och härliga vägar att upptäcka. Om du såväl väljer att ta cykeln eller golfbaggen på en tur så kan vi garantera dig en härlig dag som du kommer att minnas länge. Välj mellan fiske, golf, cykling eller något av de andra resepaketen med aktiviteter.

MediYoga-helg

Den 13-15 april ordnar Djurviks Gästgård åter en MediYoga-helg med fokus på lugnet och att hitta balansen i kroppen. Pris från 2615:–/person.

Golfspecial med boende på Käringsund

Swinga igång golfsäsongen på Åland och boka Käringsunds Resort & Conference härliga vårerbjudande där du får 30 % rabatt på boendet. Paketpris för resa, boende, frukost och greenfee från 1204:-/per person.

Spela på Eckerö Golf

Med 18 hål i omväxlande park- och skogsmiljö är Eckerö Golf banan som passar såväl nybörjaren som elitspelaren. Golfpaket 2 dagar från 988:–/person.

Birdiejakt på Ålands Golfklubb

Spela golf i en naturskön historisk miljö på Ålands Golfklubb. Här finns banor av toppklass som passar alla typer av golfare. Golfpaket 2 dagar från 1468:–/person.

Fiskelycka vid havet

Ålands rika övärld är rena paradiset för gädda, havsöring och lax och därmed också för den inbitna fiskaren. Fiskepaket i 4-personers stuga från 1245:-/person.

Cykelpaket för alla åldrar

Med korta avstånd, få backar och närheten till havet är Åland som gjort för en cykelsemester! Pris 3 dagar från 2600:-/person.

Åland Marathon & 1/2 Marathon

Söndagen den 27 oktober ordnas igen Ålands Marathon och 1/2 Marathon i Mariehamn. Boka resa och boend enkelt och bekvämt med oss.

Motionslopp och tävlingar på Åland

Kom till Åland och utmana dina gränser, delta i sommarens och höstens härliga motionslopp och tävlingar. vad sägs om Bomarsun Trail Run, Semesterloppet, Åland Swim Run eller något annat lopp?

Stuga, hotell eller gästhem?

Hur vill du bo?

Hitta din favorit