Åland Grönskar

Hur vill du bo? Boka boende enkelt och bekvämt i Mariehamn eller på landsbygden via oss. Vi har ett stort utbud av både hotell, gästhem och stugor runtom på hela Åland.
Prisexempel hotell i Mariehamn 1440:-/dubbelrum
Välkommen till Ålands grönskande landsbygd den 25-26 maj när äppelträden står i blom och sparrisens stänglar sträcker sig mot solljuset. Under en härlig helg varje vår bjuder föreningen Skördefestens Vänner in till fest med massor av mysiga utflyktsmål och roliga Plåpp Åpp-aktiviteter.

I årets utbud hittar du bland annat naturvandringar bland gullvivor och vitsippor, grissafari, Hamburger-ÅM, Sparrisrundan, utställning och försäljning av lokal konst och hantverk och Ålands största picknick. Ta med familj och vänner och njut av nyskördade primörer, söta små lamm, nybakt bröd och mycket mer.

Årets största picknick inleder Åland Grönskar
Årets vårigaste helg inleds som vanligt med kalaset, invigningen av Åland Grönskar, som i år är en stor och härlig picknick. Temat är något alldeles äggstra bra nämligen ÄGG, så kom hungrig för det finns massor att äta på plats. Och du! Ta med din egen mugg och vattenflaska så kan du både vinna något och minska på onödigt avfall. Kalaset hålls vid Ålands Landsbygdscentrum, Jomala Gård den 24 maj kl. 17-20.

Öppna gårdar och utflyktsmål
Gör en härlig runda bland utflyktsmålen och de öppna gårdarna runtom på Åland och upplev liv och grönska som exploderar i maj. Njut av blommande äppelträd, klappa lamm och kalvar som leker i hagarna, handla frön och sticklingar till din egen trädgård. Åland Grönskar pågår fredagen den 24/5 kl. 17-20 (kalaset), lördagen den 25/5 kl. 11-20 och söndagen den 26/5 kl. 11–17.

Läs mer på www.alandgronskar.ax

I PRISET INGÅR:

Prisexemplet anger en natt i dubbelrum på hotell i Mariehamn. Priset kan variera beroende på val av hotell samt tillgänglighett. Se exakt pris vid bokning.

Med husbil och husvagn till Åland

Åland är nära – bara 2 timmars båtresa från Sverige! Åland bjuder på vacker natur, härliga bad och aktiviteter för hela familjen. Dessutom är det nära till allt så boka någon av våra förmånliga platser med husbil eller husvagn till Åland.

Från 380:-/enkel väg
Läs mer
Boka online

Lillsemester i Mariehamn

Mariehamn är en skärgårdsstad med gångavstånd till allt. Här fyller du lätt dagarna med museibesök, shopping och läckra måltider. Njut av stillhet, havet och lugnet och boka en härlig lillsemester med resa, boende och en 3-rätters middag.

Prisexempel 1030:-/person
Läs mer

Åk med Williams Buss till Åland Grönskar Kalaset 24 maj

Årets vårigaste helg – Skördefesten på Åland, inleds som vanligt med festen "Kalaset" som i år är en stor och härlig picknick vid Ålands Landsbygdscentrum på Jomala Gård. Temat är något alldeles äggstra bra nämligen ÄGG. Åk med buss enkelt och bekvämt från Mariehamn.

Läs mer

Bilkampanj! Res alla + bilen för 150:-

Ta med bilen och passa på att utforska de små härliga vägarna med röd granit runtom på Åland! Med vår bilkampanj betalar du bara 150:– per enkel väg för bilen och alla som åker med. Gäller vid webbokning t.o.m. den 13/6 2019.

Bil-deal! Alla + bilen endast 150:-/enkel resa
Läs mer

Stuga, hotell eller gästhem

Hur vill du bo?

Stanna lite längre! På Åland finns bra hotell och gästhem och inte minst ett brett urval av stugor för olika smaker och plånböcker.