M/S Eckerö trafikerar enligt ordinarie tidtabell. Mellan 25/3 – 17/6 erbjuder vi dock ingen anslutningsbuss till/från Grisslehamn. För aktuell information gällande resande under pandemin,klicka här!
Evenemang

Evenemang

Åland Grönskar, Tall Ship Race, Vikingamarknad, Skördefest, konstrunda – sommaren är visserligen de heta evenemangens tid på Åland, men det händer mycket roligt även andra årstider.
Åland Grönskar, Tall Ship Race, Vikingamarknad, Skördefest, konstrunda – sommaren är visserligen de heta evenemangens tid på Åland, men det händer mycket roligt även andra årstider.

Tjärmarknaden i april med öppna hus och skutor i Sjökvarteret i Mariehamn är ett tecken på att våren är här och i september när löven lyser som vackrast är du välkommen på skördefest. I december väntar julgatan och flera mysiga julmarknader.

Nedan hittar du en del av evenemang som arrangeras på Åland under våren men det händer mycket mer än så, se fler evenemang på visitaland.com

Evenemang i vår och sommar
29-30/5 Åland Grönskar
2-5/6 Trollingträffen
9/6 Åland 100 år - Åland firar hundra år i ettt helt år med start 9 juni 2021
27/6–2/7 Ålands Orgelfestival
9–11/7 Visfest: Visor så in i Norden, Kumlinge
22–23/7 Tall Ship Race
29–31/7 Vikingamarknaden, Saltvik
13/8 Kulturens natt, Mariehamn

Foto: Sail Training International

I PRISET INGÅR:

Boka en härlig semester till Åland där allt ingår. Resa, boende och aktivitetet. Boka online eller ring vår telefonbokning på 0175-258 00.
Boka online img pommern lillsemester spegelvand

Lillsemester i Mariehamn på Hotell Pommern

Mariehamn är en skärgårdsstad med gångavstånd till allt. Här fyller du lätt dagarna med museibesök, shopping och läckra måltider.…

Prisexempel 840:– /person
Läs mer & boka
img Ms-Eckero solnedgang vinter

Dagskryssning till Åland

Unna dig en dagskryssning med god mat, mycket underhållning och havsutsikt. Åk bekvämt med anslutningsbuss och du är hemma igen…

Buss + båt t/r från 80:– /person
Läs mer