Fira påsk på Åland med familjen

Fira påsk på Åland med familjen

Påskpaket

  • Båtresa
  • Övernattning
  • Frukost
  • 3-timmars besök på Mariebad
  • Entré till Ålands Sjöfartsmuseum
Boka på telefon

Fira påsken på Hotell Pommern mitt i centrala Mariehamn. Här bor du bekvämt med gångavstånd till shopping, aktiviteter och sevärdheter. Under helgmorgnarna ordnas också äggjakt och påskpyssel på hotellet för de mindre barnen. Passa också på att besöka den traditionella påskmarknaden lördagen den 31/3 på torget i Mariehamn.

På Hotell Pommern finns 95 moderna och fräscha rum. Här finns också lobbybar och konferensutrymmen. I hotellet ligger även restaurang Kvarter5 där det bjuder in till mångsidiga smakupplevelser under årets olika tider, med rätter som bygger på det nya nordiska köket och ett säsongsbaserat urval av lokala råvaror. Man bjuder också på olika teman och gästspel. Läs mer om Hotell Pommern här

Påskspecial! Resepaket med resa, boende och aktiviteter från 1700:– för 3 personer.

(Ordinarie pris 2545:–)

Bad och bus i Mariebad
Förutom alla fina badstränder runt om på Åland finns Äventyrsbadet Mariebad mitt i Mariehamn med utsikt över vattnet. Här finns bassänger ute och inne, vattenrutschbana med tidtagning, bubbelpool, strömkanal, motions- och barnbassäng, flera bastur och spa.

Ålands Sjöfartsmuseum
Det finns mycket roligt för barnfamiljer på Ålands sjöfartsmuseum. Här är utställningarna interaktiva på riktigt. Det finns en mast att klättra i, en livflotte och flera typer av fartygsbostäder att stiga in i, ett stuvningspussel och en äkta sjörövarflagga. Dessutom har museets maskot, skeppsråttan Ruby, byggt egna små utställningar runt om i museet.

Barnens påsk på hotellet
(Ordnas på morgonen på hotellet, mer info fås vid incheckning.)
Tipsjakt på torsdag-måndag.
Äggjakt på fredag-måndag.
Äggmålning på fredag-söndag.

  • Hotell Pommern

Bokningskod: 5LOV

Tips! Boka till ett rum och få det 50 % billigare

Är ni flera än 3 personer i familjen eller vill ta med mor- och farföräldrarna? Boka då till ett extra rum på Hotell Pommern till halva rumspriset. (Gäller ett (1) rum per bokat påskpaket).

I priset ingår:

Eckerö Linjens anslutningsbuss till Grisslehamn t/r, båtresa Grisslehamn– Eckerö t/r, buss Eckerö hamn (Berghamn)–Mariehamn t/r, del i dubbelrum inkl. frukost. 3-timmars besök vid Äventyrsbadet Mariebad samt entré till ålands Sjöfartsmuseum. Om du inte vill åka buss kan du ta med egen bil för samma pris.

Erbjudandet gäller 23/3-2/4 2018.