Fiskelycka vid havet

Fiskelycka vid havet

VIP-fiskepaket i Lökskärs Eremitstuga

I paketet ingår:

  • 2 övernattningar inkl. linne, handdukar och slutstädning
  • Fisketur med guide och båt
  • Frukost, lunch, middag och bastu


Pris från 4460:- per person

Minimi 2 personer/max 4 personer.

Bokningskod 5FEREMIT

Boka på telefon

På Åland finns ett mångsidigt fiske som passar alla. Här kan du välja mellan mete med familjen i lugna vikar, traditionellt gäddfiske eller fartfyllt och utmanande trollingfiske efter öring och lax.

– Att fiska på Åland är ett äventyr. Här finns en fantastiskt vacker natur med ett unikt skärgårdsområde, säger Patrik Lehtonen som i sitt företag MaPa Fishing Team erbjuder fiskeguidning. Patrik är själv ute på sjön runt 200 dagar om året. Han berättar att många fiskegäster förundras över att man på Åland kan vara ute på sjön en hel dag utan att se en enda båt.

– Direkt när isen har gått på våren vill många fiskeintresserade komma till Åland. Naturen vaknar och det är en härlig känsla ute på vattnet den tiden. Allra först på våren, när isen har släppt ute i havsbandet, är det havsöringsfiske som gäller. Gädda och abborre kan man fiska från mitten av april tills isen lägger sig.

De flesta fisketurister som Patrik har med på sina guidningar vill först och främst fånga en så stor fisk som möjligt.
– Men samtidigt vet jag av erfarenhet att tålamodet att fiska vidare hålls uppe om man får någon mindre fisk nu och då, ler Patrik. Patrik och hans team erbjuder spinnfiske, trolling, flugfiske samt jiggfiske och jerkbaitfiske, som båda är en variant av spinnfiske.

Fiskepaket i stuga 3 dagar

Pris från 1308:- per person (4 personers stuga)

  • Eckerö
  • Hammarland
  • Finström
  • Jomala
  • Lumparland

I priset ingår person- och bilbiljett t/r (1 bilbiljett/stuga) med Eckerö Linjen, 2 övernattningar, sänglinne och slutstädning, 1 båt med motor (2 personer) eller 2 båtar med motor (4 personer), 10 l bensin/båt, lokalt fiskekort samt en bastutimme.
Bokningskod: 5FISK

Fiskepaket i stuga kan bokas alla veckodagar före vecka 25 och efter vecka 33. Alla priser är frånpriser per person. Depositionsavgift för båtar och motorer kan förekomma och betalas direkt till stugvärden på plats. Expeditionsavgift 200:- tillkommer. Fiskepaket bokas per telefon.