Fotboll

Fotboll

Fotbollsweekend

I paketet ingår:

  • Båtresa med Eckerö Linjen t/r
  • En övernattning på hotell inkl. frukost
  • 2 x 1 timme träningspass på gräsplan

Pris från 523:- per person

Boka på telefon

På Åland finns gott om träningsmöjligheter och fotbollsturneringar för alla åldrar. Våra prisvärda fotbollspaket innehåller resa, boende, måltider, match- och träningstider.

Åland är litet och avstånden korta mellan boende och träningsanläggningar. Förutom tio gräsplaner, två konstgräsplan och tre grusplaner finns Eckerö Hallen – Ålands största inomhushall som rymmer en fullstor fotbollsplan av konstgräs. Den kan även delas in i tre separata planer om 35 x 65 m.

Reseförslag 2018:

Dag 1
10.00 Båtresa med Eckerö Linjen från Grisslehamn till Åland
13.00 Ankomst till Eckerö på Åland. Incheckning.
15.00 Träning 1 timme.
Egna aktiviteter.
Övernattning.

Dag 2
08.00 Frukost.
10.00 Träning 1 timme.
13.30 (alt. 18.30) Eckerö Linjen avgår till Grisslehamn.

Turneringar 2018

På Åland arrangeras årligen många fotbollsturneringar för både pojkar och flickor. Avstånden mellan idrottsplaner, logi och färjhamnen är korta vilket betyder att ni får mycket tid över för träning och uppvärmning inför turneringen

  • Flickor 2018
  • Pojkar 2018

Seriespel 2018

På Åland erbjuds många stora och fina fotbollsplaner både ute och inomhus. I Mariehamn finns mäktiga Wiklöf Holding Arena med sin stora fina plan och läktare för åskådare. I Eckerö kan ni spela inomhus i Eckerö Hallen på en välskött konstgräsplpan.

Båtresan med Eckerö Linjen tar bara två timmar och är trivsam för både stora och små – ät gott, koppla av och fynda godsaker i taxfreebutik.

Upplands Fotbollsförbund erhåller för UFF:s föreningar nedanstående förmåner vid resor i samband med seriespel på Åland under 2018
– Fria personbiljetter t/r
– Fria bilplatser
– Grupprabatt på förhandsbokad mat ombord