Golfspecial med boende på Käringsund

Golfspecial med boende på Käringsund

Golfspecial

  • Båtresa
  • Övernattning inkl. linne och slutstädning
  • Frukost
  • 2 x Greenfee
Boka på telefon

Avsluta golfsäsongen på Åland till ett härligt sensommarpris och boka Käringsunds Resort & Conferences golferbjudande där du får 30 % rabatt på boendet när du bokar golfpaket!

Passa på att putsa golfklubborna och åk till Åland för att avsluta golfsäsongen. Du bor bekvämt till kanonpris i Bungalow med bastu eller Strandbyvilla på Käringsund Resort & Conference, bara några kilometer från Eckerö Golf. Läs mer om Kärinsund Resort & Conferense här

Eckerö Golf öppnade i ny regi våren 2015 med bl.a. förnyade bunkrar, nya dammar, greener och parkområde vilket skapar en spännande och stimulerande golfupplevelse. Banan har en torra och jämna spelytor hela säsongen och får mycket beröm av såväl gästspelare som medlemmar. Greenar och greenområden håller hög klass och banan passar såväl nybörjare som den utmanande elitspelaren.

Banan har fyra olika tees med längder mellan 3247-5754 meter, vilket gör att banan uppskattas av alla kategorier spelare. Banan är flack och lätt att promenera, där den sträcker sig genom den vackra skogs och parkmiljön.

På anläggningen finns en ny drivingrange, centralt placerad vid servicehus med lätt matservering som kaffe, dryck och smörgåsar. Här finns också omklädningsrum med dusch, så välkommen till Eckerö Golf och utmana dina golfkunskaper!

Golfpaket 2 dagar med boende på Käringsund Resort & Conference

  • Käringsund Resort & Conference

Bokningskod 5GOLFK

I priset ingår:

Person- och bilbiljett t/r med Eckerö Linjen, en övernattning i Bungalow med bastu eller Strandbyvilla inkl. frukost, linne och slutstädning, 2 greenfee med bokade starttider.

Erbjudandet gäller under perioden 15/8-31/10 2018.