M/S Eckerö ställer in alla turer mellan 16 mars och 14 april. För aktuell trafikinformation och information angående Coronavirus.Läs mer här!
Lillsemester med styling

Lillsemester med styling

  • Båtresa t/r
  • Bussresa t/r
  • Övernattning
  • Frukost
  • 3-rätters middag
  • Styling
Prisexempel 1.153:– /person
Samla tjejgänget och boka en styling i butiken i Mariehamn. Ni får en helt egen Dress Like Marie-stylist som hjälper er hitta rätt under några timmar. I paketet ingår resa, boende, 3-rätters middag samt personlig styling med bubbel och tilltugg.

Stylisten hjälper er att hitta kläder som passar just dig - en inspirerande och kul stund med dina vänner. Kom som ni är och var beredda på att prova massor med kläder!

Dress Like Marie är ett finskt familjeföretag som specialiserar sig på styling och bekväma, roliga kläder för alla. Ledord är kroppsglädje, inspiration och självförtroende. Kläderna tillverkas främst i Portugal, Spanien och Italien och finns i storlek S–5XL.

Få inspiration och se filmen om gruppstyling hos Dress Like Marie

I PRISET INGÅR:

Anslutningsbuss till/från Grisslehamn, båtresa t/r med Eckerö Linjen, buss hamnen–Mariehamn t/r, del i dubbelrum en natt med frukostbuffé på Hotell Pommern, 3-rätters middag på restaurang Kvarter5 samt personlig styling några timmar hos Dress Like Marie inklusive mousserande vin och tilltugg. Om du inte vill åka buss kan du ta med egen bil för samma pris. Minimi deltagare 3 personer. Paketet bör bokas senast 3 dagar innan avresa. Eventuella klädinköp tillkommer och betalas på plats. Notera att prisexemplet är baserat på lägsta priset för 2020. Priserna kan vara lägre eller högre beroende på tillgång och efterfrågan.