Lillsemester med styling

Båtresa t/r Bussresa t/r Övernattning Frukost 3-rätters middag Styling
Prisexempel 1100:-/person
Samla tjejgänget och boka en privat styling där ni har hela butiken "Dress Like Marie" för er själva under några timmar. I paketet ingår resa, boende, 3-rätters middag samt personlig styling.

Dress Like Marie är ett finskt familjeföretag som specialiserar sig på styling och bekväma, roliga kläder för alla. Ledord är kroppsglädje, inspiration och självförtroende. Kläderna tillverkas främst i Portugal, Spanien och Italien och finns i storlek S–5XL. Stylisten hjälper er att hitta passande kläder för både vardag och fest. En inspirerande och kul stund med både bubbel och tilltugg, kom som ni är och var beredda på att prova massor med kläder!

Få inspiration och se filmen om gruppstyling hos Dress Like Marie här

I PRISET INGÅR:

Anslutningsbuss till/från Grisslehamn, båtresa t/r med Eckerö Linjen, buss hamnen–Mariehamn t/r, del i dubbelrum en natt med frukostbuffé på Hotell Pommern, 3-rätters middag på restaurang Kvarter5 samt personlig styling några timmar hos Dress Like Marie inklusive mousserande vin och tilltugg. Om du inte vill åka buss kan du ta med egen bil för samma pris. Bokningsbart under perioden 18/8–12/12 2019. Minimi deltagare 3 personer. Paketet bör bokas senast 3 dagar innan avresa. Eventuella klädinköp tillkommer och betalas på plats. Notera att prisexemplet är baserat på lägsta priset för 2019. Priserna kan vara lägre eller högre beroende på tillgång och efterfrågan.