Det Svenska Hamnarbetarförbundets och det Finska Befäls- och Maskinbefälsförbundets strejkvarsel påverkar inte M/S Eckerös trafik mellan Grisslehamn och Eckerö. Trafiken fortsätter normalt. Läs mer

Middagspaket på Park Alandia Hotell

Anslutningsbuss till Grisslehamn t/r Båtresa t/r Buss Eckerö-Mariehamn t/r Övernattning Frukost 2-rätters middag
Ta en paus från vardagen och unna dig några sköna dagar på Åland. Passa på att besöka något av de många event som ordnas runtom på Åland eller bara strosa runt i Mariehamn längs de små gatorna med sekelskifteshus. Bo bekvämt på nyöppnade Park Alandia Hotell i stadens hjärta.

Park Alandia Hotell är ett hemtrevligt familjeägt hotell vid den lummiga esplanaden i centrala Mariehamn. Hotellet med samtliga 92 rum är totalrenoverat och öppnade igen till sommaren 2018. Restaurangen, receptionen och lobbyn har också fått en ny touch med modern inredning. Dessutom finns det nu tre nya sviter och en helt ny konferens och festvåning.

Så passa på att unna dig en skön kortsemester där resan, boendet och middagen ingår. Välj förrätt eller dessert och varmrätt ur kvällens meny på hotellet.

I PRISET INGÅR:

Eckerö Linjens anslutningsbuss till Grisslehamn t/r, båtresa t/r, buss Eckerö-Mariehamn t/r, del i dubbelrum inkl. frukost, 2-rätters middag i hotellets restaurang. Om du inte vill åka buss kan du ta med egen bil för samma pris.