Påsk på Åland

Fira påsken på Åland i år. Boka något av våra bekväma resepaket, en stuga vid havet eller ett bekvämt hotell eller gästhem i stan eller på landsbygden.

Fira påsken på Åland i år. Pyssla med barnen på stadsbiblioteket, klappa små söta lamm på Marskogens lamm, utforska Kastelholms slott, njut av påskbord och besök den traditionsenliga påskmarknaden på torget i Mariehamn.

I år infaller påsken i slutat av april, en härlig tid på våren. Påskliljorna blommar, barnen klär ut sig och går på påskäggsjakt, påskmiddagen är dukad och man har tid att umgås.

På Åland ordnas traditionell påskmarknad på torget på påsklördagen, museerna håller extra påsköppet och det ordnas roliga aktiviteter runtom på ön som passar för både stora och små.

Några av påskens händelser
12/4 Vår i City, shopping från tidig morgon i Mariehamn
13/4 Påskpyssel för barn på Mariehamns Stadsbibliotek
13-20/4 Påsköppet hos Marskogens Lamm, Finström
18-21/4 Påskfestival på Indigo Restaurang & Bar, Mariehamn
19-21/4 Påsköppet på Kastelholms Slott, Sund
20/4 Påskmarknad på Torget, Mariehamn

Ät och fika gott på Åland under påsken
19-21/4 Påsköppet på Stickstugan Hantverk & Café, Järsö
15/4, 19/4, 20/4 Påskbord på Smakbyn, Sund
19-22/4 Påskbord på Soltuna Restaurang, Geta
20-21/4 Påsköppet på Brobacka Gästhem & Kafé, Finström
20-24/4 Västerro dukar upp havets delikatesser, Lemland

Påskpaket på Hotell Arkipelag

Fira påsk på Hotell Arkipelag i hjärtat av Mariehamn. Sov bekvämt i de fyrstjärniga dubbelrummen med egen balkong. Ta ett dopp i poolen och njut av bastu innan kvällen avrundas med påskmiddag.

Pris från 958:-/person
Läs mer

Påskspecial på HavsVidden

Fira påsk på HavsVidden vid Norrhavet strand. HavsVidden Resort och Konferens ligger på norra Åland, med röda granitklippor och havsutsikt så långt ögat kan nå. I paketet ingår resa, boende, 3-rätters middag, eftermiddasgfika och entré till poolhus.

Prisexempel 1539:-/person
Läs mer

Bo 3 - betala för 1 på Hotell Pommern

Passa på att åka på en skön kortsemester i april, eller varför inte kring påsk. Boka Hotell Pommern fina erbjudanden där ni bor 3 personer till priset av 1.

Prisexempel 1566:-/3 personer
Läs mer

Stort påskbord

Vårt stora påskbord står dukat i bufferestaurang Bornholm den 12-22/4 2019 med massor av läckerheter. Sillar, sallader, räkor, röror samt fisk, kyckling och ett flertal lamm- och kötträtter. Själklart finns det också finsk memma på dessertbordet tillsammans med andra söta delikatesser.

Webbpris 275:-/person
Läs mer

Stuga, hotell eller gästhem

Hur vill du bo?

Stanna lite längre! På Åland finns bra hotell och gästhem och inte minst ett brett urval av stugor för olika smaker och plånböcker.