Sommarspecial på Hotell Pommern

Sommarspecial på Hotell Pommern

Sommarspecial

  • Anslutningsbuss t/r
  • Båtresa t/r
  • Övernattning
  • Frukost
Boka på telefon

Kom och upplev Åland i sommar! Boka en härlig kortsemester med resa och hotellboende inklusive frukost till ett fantastiskt sommarpris på Hotell Pommern.

Oavsett om du är intresserad av konst, kultur, sport, shopping eller bara känner för en lugn dag på stranden är Åland platsen för dig. Avstånden är korta och du tar dig lätt ut på upptäcksfärd på landsbygden eller ut i skärgården. Upptäck de små mysiga caféerna och restaurangerna som håller öpper från tidig vår och långt in på hösten. Besök någon trevlig gårdsloppis och bara njut av den friska sommarvinden.

Hotel Pommern ligger i centrala Mariehamn, bara 9 minuters promenad från stranden. Alla rum har kabel-TV, skrivbord och strykfaciliteter. Det egna badrummet är utrustat med dusch, hårtork och badprodukter. Här finns också WiFi och kostnadsfri privat parkering.

I hotellets rymliga restaurang Kvarter5 kan du avnjuta nordiska rätter, som tillagas med lokala och säsongsbetonade råvaror. Här finns även en elegant vinbar med lounge och stort utbud av viner. Runt hörnet finns en rad butiker, restauranger och barer. Läs mer här

Sommarspecial med resa och hotell från 683:–/person

(Ordinarie pris 933:–/person.)

  • Hotell Pommern

Bokningskod: 5WOW

I priset ingår:

Eckerö Linjens anslutningsbuss till Grisslehamn t/r, båtresa t/r, buss Eckerö-Mariehamn t/r, del i standard dubbelrum inkl. frukost på Hotell Pommern. Om du inte vill åka buss kan du ta med egen bil för samma pris.

Erbjudandet gäller under perioden 1-15/6 och 24/6-12/7 2018.