Spela på Eckerö Golf

Spela på Eckerö Golf

Golfpaket Eckerö Golf

  • Båtbiljett
  • Övernattning
  • Frukost
  • Greenfee
Boka på telefon

Eckerö Golfs 18-hålsbanan ligger bara fem kilometer från Eckerö Linjens hamn i Eckerö. Det är så nära att du hinner åka till Åland över dagen och spela golf.

Banan öppnade i ny regi våren 2015 med bl.a. förnyade bunkrar, nya dammar, greener och parkområde vilket skapar en spännande och stimulerande golfupplevelse. Banan har en torra och jämna spelytor hela säsongen och får mycket beröm av såväl gästspelare som medlemmar. Greenar och greenområden håller hög klass och banan passar såväl nybörjare som den utmanande elitspelaren.

Banan har fyra olika tees med längder mellan 3247-5754 meter, vilket gör att banan uppskattas av alla kategorier spelare. Banan är flack och lätt att promenera, där den sträcker sig genom den vackra skogs och parkmiljön.

På anläggningen finns en ny drivingrange, centralt placerad vid servicehus med lätt matservering som kaffe, dryck och smörgåsar. Här finns också omklädningsrum med dusch. Välkommen till Eckerö Golf och testa swingen!

FILM: Eckerö Golf

Eckerö Golf har greener som är jämna, snabba och rättvisa. Fairways är i mycket bra skick och banan är lätt att gå. Följ med på en spännande tur över banan!

NYHET! Golfpaket Eckerö Golf med boende på nyöppnade Pensionat Stalldalen, 2 dagar (en greenfee)

Passa på att boka in sommarens roligaste golfresa och bo på nyöppnade Pensionat Stalldalen i hjärtat av Åland. Med utsikt över den blänkande Säckviken, finns pensionatet – en 1930-talsbyggnad som har fått nytt liv som pensionat. I husets tidigare storkök huserar idag bagarmästaren Johanna Strand med sitt bageri Johannas Hembakta. Ur Johannas stenugn smyger sig doften av nygräddat surdegsbröd, gammaldags småkakor och frasiga kardemummabullar. Allt som Johanna bakar serveras i kafé Joels Källare, där du även hittar pensionatets frukostservering. Läs mer om Pensionat Stalldalen här.

  • Pensionat Stalldalen

I priset ingår person- och bilbiljett t/r med Eckerö Linjen, del i dubbelrum på Pensionat Stalldalen en natt inkl. frukost, en greenfee med bokade starttider. Bokningskod 5GOLFS

Golfpaket Eckerö Golf med boende på gästhem/hotell, 2 dagar

  • Anderssons Gästhem
  • Hotell Cikada

I priset ingår person- och bilbiljett t/r med Eckerö Linjen, del i dubbelrum en natt inkl. frukost, två greenfee med bokade starttider. Bokningskod 5GE2

Golfpaket Eckerö Golf och Ålands Golfklubb med boende på gästhem/hotell, 2 dagar

  • Stalldalen Pensionat
  • Hotell Cikada

I priset ingår person- och bilbiljett t/r med Eckerö Linjen, del i dubbelrum en natt inkl. frukost, två greenfee med bokade starttider (en greenfee på Eckerö Golf, en greenfee på Ålands Golfklubb). Bokningskod 5GEÅ2

Kombinera golf med en weekend eller vecka i stuga, begär pris vid bokning.

Golfpaket med boende i stuga

Hitta din favoritstuga

Spela golf på Ålands Golfklubb

Vid Kastelholm ligger Ålands Golfklubb och här spelar du faktiskt på Gustav Vasas gamla jaktmarker.

Idag ligger här två 18-hålsbanor, Slottsbanan och Kungsbanan samt korthålsbanan Prinsessan. Slottsbanan ligger vackert med utsikt över Slottsunder och Kastelholms slott och har med åren blivit många spelares favorit.