Skolresor

Tilläggsaktiviteter ungdomsgrupper

Boka någon av våra tilläggsaktiviteter för skol- och ungdomsgrupper. Fiske, paddling, fågelskådning, bowling, Go-Cart, ridning eller en dag på Äventyrsbadet Mariebad.

Läs mer

Friluftsliv och äventyr

Eckerö på Åland är ett utmärkt besöksmål med många aktiviteter. Här finns aktiviteter som passar alla åldrar på korta promenadavstånd: Smart Park, Viltsafari, paintboll, paddling m.m.

Pris från 2065:-/person
Läs mer

Skärgårdsläger

Pröva på ett äkta skärgårdsliv med aktiviteter som stärker sammanhållningen och ger roliga utmaningar. Ett läger fyllt med skratt och utmaningar.

Pris från 2057:-/person
Läs mer

Skolresa grundpaket

Åland är ett perfekt utflyktsmål för skolklasser. Resan är kort, bara 2 timmar från Roslagen, avstånden på Åland är korta och man hinner uppleva massor på en kort tid. I grundpaketet ingår resa och boende.

Pris från 574:-/person
Läs mer

Skolresa dagsutflykt

Ta med klassen på en dagsutflykt till Åland. Under fem timmar hinner ni utforska en hel del – cykla, paddla, åk på viltsafari och njut av en glass vid bryggan.

Pris från 291:-/person
Läs mer

Lägerskola

Byt klassrummets invanda miljö mot några trevliga dagar på Åland. Nära, men en ändå en resa som blir ett spännande äventyr för både elever och lärare.

Läs mer