Skolresor

Skolresor

Åland ligger mellan Sverige och Finland, nära men ändå utomlands.

Resan från Grisslehamn i Roslagen tar bara 2 timmar så det blir mycket tid över för att upptäcka Åland. Med den vackra omgivningen, intressant historia och många möjligheter till roliga aktiviteter är Åland ett perfekt resmål för årets skolresa.

Är ni 10 personer eller fler hjälper vi er att skräddarsy en resa som passar just er, här kan ni bekanta er med några exempel på gruppresor till Åland. Ring oss på telefon 0175-258 00, tryck 3 eller skicka ett mail till grupp@eckerolinjen.se så berättar vi mer.

Skolresa grundpaket

Åland är ett perfekt utflyktsmål för skolklasser, nära men ändå som att vara utomlands. Grundpaket till Åland från 480:–/person.

Skolresa dagsutflykt

Ta med klassen på en dagsutflykt till Åland. Under fem timmar hinner ni utforska en hel del – cykla, paddla, åk på viltsafari och njut av en glass vid bryggan. Pris från 274:–

Friluftsliv och äventyr

Eckerö på Åland är ett utmärkt besöksmål med många aktiviteter. Här finns aktiviteter som passar alla åldrar på korta promenadavstånd. Pris från 1913:–

Skärgårdsläger

Pröva på ett äkta skärgårdsliv med aktiviteter som stärker sammanhållningen och ger roliga utmaningar. Ett läger fyllt med skratt och utmaningar. Pris från 1770:–

Lägerskola

Byt klassrummets invanda miljö mot några trevliga dagar på Åland. Nära, men en ändå en resa som blir ett spännande äventyr för både elever och lärare.

Tilläggsaktiviteter för skol- och ungdomsgrupper

Boka någon av våra tilläggsaktiviteter för skol- och ungdomsgrupper. Fiske, paddling, fågelskådning, bowling, go-cart, ridning eller en dag på Äventyrsbadet Mariebad.