Lördag 19/9 öppnas gränsen åter för inresande från Sverige till Åland. Vi vill erbjuda dig en trygg och säker resa. Läs mer om våra säkerhetsåtgärder till följd av Covid-19,klicka här
Lägerskola

Lägerskola

Anslutningsbuss t/r
Båtresa t/r
Övernattning
Frukost
Lunch
Middag
Aktivitet

Byt klassrummets invanda miljö mot några trevliga dagar på Åland. Nära, men en ändå en resa som blir ett spännande äventyr för både elever och lärare.

Det blir ett spännande äventyr för eleverna och brukar dessutom ha en positiv inverkan på såväl sammanhållning som på motivation.

Bo på Djurviks Gästgård som ligger naturskönt på sydvästra Åland med havet som närmaste granne. Vid stranden kan man bada, fiska, paddla kanot och ro. På området finns stora gräsmattor som inbjuder till lek och i skogen intill finns många spännande ställen som inspirerar till skapande verksamhet. Vad sägs om en skogsvandring i nattmörkret?

Förlägg lägerskolan till Djurviks Gästgård och vi kan erbjuda äventyrsdag, samarbetsdag, naturstig, bondgårdsbesök, cykelturer och övrigt program enligt önskemål. Lägergården har 47 bäddplatser fördelade i sexbädds stugor och några rum. Servicebyggnaden, där de gemensamma toaletterna och duscharna finns, inrymmer även tre stora salar, där grupperna har gott om utrymme för sina aktiviteter.

Begär programförslag och priser, kontakta oss!

I PRISET INGÅR:

Eckerö Linjens anslutningsbuss t/r, båtresa t/r, buss till logistället t/r, övernattning inkl. frukost och linne, lunch, middag, aktiviteter på logistället.