Rituals-red

Skönhetskryssning med vardagslyx

Få de bästa skönhetstipsen och inspireras ombord på M/S Eckerös vardagslyx dag den 12 oktober. Träffa representanter från Clarins, Wet n Wild, Rituals och Lumene i taxfreebutiken.

Få de bästa tipsen på make up, njut av en avkopplande handmassage och fynda till specialpris på utvalda produkter. Kom och prata enkla sminktips med Wet n Wilds representant Celina, njut av en härlig handmassage av Katja från Rituals eller prata hudvård och hur du får din hy mjuk och fräsch med Clarins eller Lumenes representanter. Eckerö Linjens personal finns på plats hela dagen och guidar dig rätt bland kosmetik och dofter.

Exklusiv privatshopping för de 50 första
De 50 första gästerna som bokar vardagslyx med oss på 10.00-avgången samt 15.00-avgången torsdagen den 12 oktober får buss- och personbiljett för 90 kr, en goodiebag och en halvtimmes privat shopping med gruppen i parfymbutiken. Erbjudandet kan endast bokas på telefon 0175-258 00 senast den 11 oktober med bokningskod VARLYX. Observera att det endast finns 50 exklusiva biljetter för privat shopping.

Privat shopping 10.00-avgången: Samling vid informationen på däck 5 kl. 12.00 svensk tid. Privat shopping 15.00-avgången: Samling vid informationen på däck 5 kl. 17.00 svensk tid.

Ett glatt nöje hela dagen
Under dagen underhåller våra kryssningsvärdar Mats och P-A med en härlig mix av låtar tillsammans med gästartist Henrik Olsson i Klubb Kuling. Passa också på att boka in en härlig à la cartemiddag i Restaurang Rospiggen eller njut av vårt stora viltbord i bufférestaurang Bornholm.

WET N WILD 1-webb-ny

Wet n Wild

Wet n Wild vägleder dig genom nyanser och sminkning. Vid köp av två Wet n Wild produkter får du en gåva på köpet.

30 Nordic-Hydra 20220805 Boksi edited

20 % på alla Lumene Nordic Hydra produkter

Få 20 % på alla Lumene Nordic Hydra (Lähde) produkter i sortimentet (gäller även alla Set den 12/10).

RITUALS 2 LOGO-beige

30 % på utvalda Rituals Hand Set

Specialerbjudande med 30 % rabatt på Sakura Hand & Lip Set och Hand Care Set hela dagen.

CARTOUCHE-LOGO-CLARINS HEX-B40024

20 % på Clarins

Få 20 % på alla Clarins produkter i sortimentet. Erbjudandet gäller endast den 12 oktober.