M/S Eckerö ställer in alla turer mellan 16 mars och 14 april. För aktuell trafikinformation och information angående Coronavirus.Läs mer här!
Innebandy

Innebandy

Båtresa med Eckerö Linjen t/r
En övernattning inklusive frukost
Träningspass 2 x 1 timme

Träningspaket från 541:– /person
Innebandy hör till de största sporterna på Åland. Kombinera träningslägret med roliga aktiviteter som stärker laganda och motivation. Eckerö Linjen erbjuder både träningsläger och specialarrangemang i samband med de årliga innebandyturneringarna på Åland.

Åland har sex moderna innebandyplaner som uppfyller internationella krav. Baltichallen har dubbla sarger. Det finns även många boendealternativ i närheten av hallarna. Kontakta oss med era önskemål så hittar vi en paketlösning som passar ditt lag.

Reseförslag träningspaket:

Dag 1
10.00 Båtresa med Eckerö Linjen från Grisslehamn till Åland
13.00 Ankomst till Eckerö på Åland. Incheckning
15.00 Träning
Egna aktiviteter
Övernattning

Dag 2
08.00 Frukost
10.00 Träning
13.30 (alt. 18.30) Hemresa med Eckerö Linjen till Grisslehamn
14.30 (alt. 19.30) Ankomst till Grisslehamn

Tournament of Åland 2020

Tournament of Åland är en återkommande turnering och arrangeras igen den 18-19 april 2020. Turneringen är öppen för totalt 32 registrerade seniorlag i en damklass och en herrklass, 16 lag i respektive klass.

Boka Eckerö Linjens förmånliga turneringspaket med båtresa t/r samt två övernattningar inklusive frukost. Eftersom turneringen startar tidigt på morgonen behöver ni åka till Åland redan dagen innan. Som turneringens huvudsponsor transporter vi lagets buss, alternativt personbilar, kostnadsfritt!

Kontakta oss för mer information och bokning, anmälan bör göras senast den 13 mars per e-post till grupp@eckerolinjen.se

Läs mer om turneringen här

I PRISET INGÅR:

Båtresa t/r med Eckerö Linjen, en övernattning inklusive frukost, träningspass 2 x 1 timme.