Alla julens delikatesser

Stort julbord

Stort julbord

STORA JULBORDET

Vi bjuder på buss + båt t/r vid bokning av julbord.

Erbjudandet gäller på 15.00-avgången t/r (ej fredagar och lördagar). Erbjudandet måste förhandsbokas senast kl. 20.00 dagen innan avresa. Ange bokningskod 5BORD vid telefonbokning eller boka online.

Boka

Julen är mångas favorithögtid på året och då är det dags för vårt stora, klassiska julbord med alla svenska och åländska delikatesser. Sillar läggs in och smakas av, julskinkan tillagas i perfekt temperatur och alla rätter läggs upp på ett smakfullt sätt. Njut av vårt stora julbord som serveras mellan den 16 november och 23 december 2018.

Stort julbord 320:– per person vid förhandsbetalning

(ordinarie pris ombord 340:–), barn 7-15 år äter för halva priset. Barn 0-6 år gratis. Buss + båt t/r ordinarie pris 60:–/person vid förhandsbetalning.

Goda avgångar!

Passa på att åka på någon av våra goda avgångar där vi bjuder på buss + båt och du betalar endast för julbordet.

Vi är väldigt måna om att det skall smaka gott på riktigt, vi gör jullådorna, steker köttbullarna och dukar fram alla traditionella rätter som hör julen till. Njut av läckerheter som rullsylta, kålrotslåda, janssons frestelse, julskinka och mycket mer.

Julskinkan på Eckerö Linjen kommer från Andersson & Tillman som har allt inom kött- och charkprodukter i Uppsala. Andersson & Tillman är väldigt måna om vilka produkter de säljer och lägger stor vikt vid djurhållning och lantbruksfrågor. Skinkan som kommer från Upplandstrakten levereras utan mellanhänder till ICA Grisslehamn Livs som ligger endast 400 m från färjterminalen. Här rimmar bröderna Ola och Janne Linusson, som driver bybutiken, skinkan efter deras farfars välbeprövade recept. De låter skinkan ligga i saltlake i tretton dygn innan den är färdig att levereras till Eckerö Linjen. Väl ombord på M/S Eckerö tillreds skinkan i ugnen, griljeras och skärs upp för att sedan serveras på det stora julbordet. Till skinkan serveras grovkornig senap, ett måste att testa!

Julbrunch på 10-turen 195:– vid förhandsbetalning

(ordinarie pris 215:–), barn 7-15 år äter för halva priset. Barn 0-6 år gratis. Buss + båt t/r ordinarie pris 60:–/person.
Den vanliga brunchen har fått inslag av jul och på buffén hittar du bl.a. skinka och andra traditionella julrätter i mindre tappning. Den härliga julbrunchen i Buffé Bornholm på 10-turen (ej lördagar) dukas fram den 16/11-23/12 2018.

Juliga priser i taxfreebutiken

Populära dofter, smycken, kosmetika, väskor, drycker och massor med godis hittar du i vår välsorterade taxfreebutik.

Missa inte våra specialpris erbjudanden på utvalda produkter!

Eckerö Linjen julkalender

I väntan på tomten kan du varje dag mellan den 1 och 24 december öppna en lucka i vår julkalender. Få fina erbjudanden, chansen att vinna fina priser och räkna ner tills tomten kommer med oss!

Stort julbord för grupper

För grupper om minst 10 vuxna erbjuder vi förmånliga julbordskryssningar. Pris buss + båt + julbord för grupper 288:-/person.

Massor med underhållning

Eckerö Linjens nöjespåse innehåller allt ifrån pianister och trubadurer till musikquiz och liveband. Klicka här och se vad som händer…

ECKERÖ LINJENS MATFILOSOFI

Att skapa goda matupplevelser för våra gäster är ett ständigt pågående arbete som omfattar allt från val av råvaror till trivseln i fartygets restauranger.

Måltiden ska bli en positiv helhetsupplevelse att ta med från resan som ett gott minne. Köksmästare Joakim ”Jocke” Nordberg hälsar dig varmt välkommen in i matens värld på M/S Eckerö.