Stort viltbord

Mellan den 27 september och 21 november kan du njuta av det godaste från skogen och havet när du reser med oss. Vad sägs om tjälknöl av älg, rökt vildsvin, rimmad lättrökt hjortrygg, viltköttbullar eller ölbräserat vildsvin? För dig som uppskattar mustiga höstgrytor finns rådjursgryta med höstens rotsaker.
Webbpris 310:-/person

Vilt från skogen samt delikatesser från höstens skördar fyller vårt viltbord som dukas upp mellan den 27/9-21/11. Mustiga höstgrytor, tjälknöl av älg, ölbräserat vildsvin och viltfärsbiffar är bara några av de rätter som du kan hitta på den dignande buffén. Frågar du M/S Eckerös köksmästare, Joakim ”Jocke” Nordberg, är det vildanden i jägarmästarsås som du inte ska missa.

Hösten är den årstid då vi får ta till vara på och njuta av en massa läckerheter från skog och mark – en höjdpunkt för alla matälskare! På Eckerö Linjens viltbord får du möjlighet att smaka på skogens guld till havs.
– I vår matlagning använder vi oss så långt som det bara är möjligt av närproducerade och lokala råvaror från Roslagen och Åland. Trattkantareller, eller höstkantareller som vi säger på Åland, köper vi exempelvis från åländska privatpersoner som har svampplockning som fritidsintresse. Vår målsättning är att det ska smaka hemlagat och därför görs även de flesta av våra rätter från grunden ombord, helt i enlighet med vår matfilosofi, berättar Joakim Nordberg, köksmästare på Eckerö Linjen.

Förmånligt viltbord för barn
Barn 6-17 år äter för halva priset och 0-5 år äter gratis. Observera att plats i restaurangen alltid skall bokas även för barn.

Erbjudande: Dagskryssning med viltbord

Vi bjuder på buss och båt t/r vid bokning av viltbord. Njut av god mat, underhållningen och handla förmånligt i taxfreebutiken.

Buss + båt t/r + viltbord 310:-/person
Läs mer

Nöje och artister

Vår nöjespåse innehåller allt från pianister och trubadurer till musikquiz och liveband. Se vad som händer när just du skall åka!

Läs mer

Viltbordskryssning för grupper

Våra köksmästare och resten av besättningen i köket på M/S Eckerö hälsar dig välkommen ombord till vårt populära viltbord som serveras 27/9-21/11. För grupper har vi förmånliga avgångar med buss + båt t/r och viltbord.

Pris 279:-/person
Läs mer