Boende på Åland

På Åland finns bra hotell och gästhem och inte minst ett brett urval av stugor för olika smaker och plånböcker. Vill du ha veranda mot havet? Öppen spis? Strandläge? Närhet till aktiviteter? Är du ute i god tid så är chansen stor att du hittar just din favoritstuga innan någon annan hinner före.

Evenemang – det händer mycket på Åland

Sommaren är de heta evenemangens tid på Åland, men det händer mycket roligt under andra tider på året också. Tjärmarknaden i april med öppna hus och skutor i Sjökvarteret i Mariehamn är ett tecken på att våren är här och i september när löven lyser som vackrast är du välkommen på skördefest. I december väntar julgatan och flera mysiga julmarknader. Se vår evenemangskalender här!

Stanna lite längre!

Boka någon av våra stugor och stanna lite längre, vi erbjuder stugor runt om på hela Åland – både på landsbygden och ute i skärgården.

Stugweekend för 4 personer – prisexempel 1420:-
Stugvecka för 4 personer – prisexempel 3125:-

Via vår webbokning bokar du ditt boende smidigt och utan bokningsavgift. I webbokningen kan du boka stuga senast tre dagar innan ankomst. Vill du boka din favoritstuga närmare ankomst, vänligen kontakta oss på telefon 0175-258 00.

stug_post_brakviken1

Stugor

Välj bland cirka 400 stugor – vi erbjuder stugor i både skärgården och på fasta Åland. Stanna bara för några dager eller för en längre tid.

img_hotellrum_300

Hotell

Nära shopping, restauranger och nöjen? Havsutsikt? Eller varför inte alltihop? Unna dig en minisemester på något av Ålands trivsamma och familjära hotell.

kvarnbo_rum

Gästhem

Vill du bo lite enklare än på hotell, men ändå trivsamt så är gästhem ett bra alternativ. Vi erbjuder boende på gästhem runt om på hela Åland.

Så tycker våra gäster

Hjälp på vägen i ditt val av boende får du genom ”Gästernas Betyg”, där våra gäster gett sitt omdöme om boendet på Åland. Bedömningarna publiceras under respektive anläggningspresentation.